reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Jagodka ale Ci zazdroszcze ze masz gdzie schowac ubranka , ja dzisiaj wszystko popralam ale nie mam komody wiec znowu wyladuje w kartonach :(

Na razie leżą U Adama w pokoju, ale trafią na dół do szafki, która na razie jest skladzikiem wyprawkowym - kosmetyki, pieluchy, podkłady itp. I do szuflady w łóżeczku, w której zawsze trzymam pościel, kocyki i pieluszki tetrowe i flanelowe

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Maryliese nie wiedziałam o tym. Ale zaraz doczytam w papierach od sprzętu. Wozek byl kupiony dobry rok temu wiec ten fotelik na pewno nie przekroczyl daty. Zastanawia mnie maxi cosi bo ten ma okolo 4 lat ;x

Klauduśka, jeśli ma 4 lata, to jeszcze Wy pojeździcie. Potem niestety już fotelik nie będzie spełniał wymagań (max 5 lat). I grożę paluszkiem, bo kilka razy poruszałyśmy temat daty przydatności do użytku, a to każda powinna wkuć sobie w pamięć głęboko, bo to kwestia bezpieczeństwa naszych dzieciaczków. Foteliki no name, na ogół nadają się tylko do wpięcia w stelaż na zakupach w supermarkecie, a nie do wożenia dziecka samochodem.

.jagodka to dobrze wiedzieć bo ten maxi cosi byl uzywany tylko przez jedno dziecko a byl kupiony nowy wiec szkoda by mi bylo bardzo, gdyby sie nie udalo go uzyc...

Jeny dziewczyny ile wy już macie, chyba musze się ubrać i pędzić do sklepu bo dziecko patrząc na ilość rzeczy u was to moje nie ma w czym chodzić [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, no problem, jeszcze długo nie "pochodzi" hehe;) U mnie ta gróna pólka to 56, dolna 62, więc pewnie zacznę ją dopiero po 2-3 miesiącach;)

Ellie, Kasia.zosia szaleństwo [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Do góry