reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Napewno ale jak robilam liste prezentow to w sklepie kazali zrobic na caly rok zycia dziecka bo podobno pozniej mozna tez z tej listy dokupowac :) z takich wazniejszych rzeczy to musze materac do lozeczka kupic i chce taki ogrzewacz do pokoju bo u nas w domu zimno a jak bede kapac to musi byc cieplej.. Aaaa i termometry :)

reklama
Wkladek laktacyjnych nie widzialam ale bede jeszcze jezdzic po sklepach to sie rozejrze wzielam 2 pary medeli takich do prania...

Ale to akurat spoko, bo jak to prezenty to spokojnie po tym 6 miesiącu już nie będziesz szukać miseczek czy śliniaków:)

Wow Ellie zaszalałaś :D ja choćbym chciała kupić choć połowę gadżetów które ty masz to niestety nie miałabym gdzie tego kłaść, bo mam ledwo dwa pokoje :p ja zabawki czy inne pierdoły będę kupować na bieżąco, bo wiadomo, że jak przychodzą pielgrzymki po porodzie to zawsze coś ktoś przyniesie :)

Ja chyba będę prosić o pampki i chusteczki, bo tego nigdy za wiele i na pewno się zużyje, ewentualnie jak się ktoś mono napali, to może kupić matę, bo stara już lekko sponiewierana;) Sprzedałam też większość zabawek-zawieszek, więc tego też będzie brakować

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,
Mam pytanie czy mogę prosić nazwę tej maty bo jest świetna [emoji1]

0574f254d90425db657fdb6dabeba227.jpg

Tu widać firmę i cała nazwę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry