reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

O właśnie mój biust rośnie i rośnie... mam zamiar biustonosz do karmienia kupić jak najbliżej porodu i to tylko jeden bo obawiam się, że po jeszcze też urosna [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do doświadczonych mam: czy używałyście jakieś leżaczki bujaczki? sprawdziły się? w sensie czy dziecko lubiło w tym leżeć :) pytam, bo dziewczyna na grupie fb ma do sprzedania za 50 zł w bardzo dobrym stanie i tak się zastanawiam a widziałam na Allegro takie po ponad 100 zł i by się opłacało

Do doświadczonych mam: czy używałyście jakieś leżaczki bujaczki? sprawdziły się? w sensie czy dziecko lubiło w tym leżeć :) pytam, bo dziewczyna na grupie fb ma do sprzedania za 50 zł w bardzo dobrym stanie i tak się zastanawiam a widziałam na Allegro takie po ponad 100 zł i by się opłacało
No jasne :) co prawda bujac się moje nie lubiły ale do leżenia się przydał w ciągu dnia jak chciałam gdzieś mieć dziecko przy sobie. Ja miałam (i mam) kaczuszki z bright starts. Ale teraz bym wziela zdecydowanie tez z Tiny love, rozkłada się do lezenia na płasko

u nas się sprawdził, mamy taki do 18 kg i jeszcze z niego co jakiś czas korzystamy. Korzystaliśmy z niego jak chciałam mieć Małego koło siebie, zwłaszcza jak coś robiłam w kuchni, czy chciałam się wykąpać to dawałam synka do bujaka i miałam kilka chwil wolnych

Mam z FP z wibracjami do 18kg. Klaudia bardzo lubiła w nim leżeć, a Adam nie użył ani razu:O Wolałabym tę pierwszą opcję;) Może chociaż Wiktor go polubi, bo czasem bardzo się przydawał (np ja pod prysznic, a bobas obok w łazience w leżaczku).

reklama
No dobra, wklejam czesc mojej wyprawki P.S polowa rzeczy podejrzewam ze jest niepotrzebna ale jest to troche prezentow, troche rzeczy ktore dostalam po innych dzieciach a niektore po poprostu musialam kupic :) Pierwsze dziecko, pierwszy synus i mama szaleje:)

Do góry