reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

Nasze zamówienie gotowe [emoji4] teraz czekamy na listonosza [emoji6] Kocyk, ochraniacz, poduszka motylek i literki
1478770180-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne!!!!! Ja też się muszę wybrać na giełdę po kocyk i śpiworek :)
Na fb są takie dwie Panie "ZamarzyCiSię" mają stronę i u nas co sobota na giełdzie sprzedają swoje wyroby :) Cudo!

reklama
Kasiu_linka fajny zestaw. Zastanawiam się po co są te poduszki motylki i gdzie chcecie ich używać? W foteliku nie można, bo to nie jest element fotelika i obniża to bezpieczeństwo, w wózku dziecko leży na płasko, więc też nie wolno. Ktoś mnie oświeci:)?

szczerze to też jestem ciekawa do czego ten motylek ;)
Też chcę zamówić takie literki ale ja bym chciała drewniane, żeby można było łatwiej je utrzymać w czystości i lepiej je umocować na ścianie, bo są na taśmie do przylepienia

Literki filcowe robi moja przyjaciółka :) Fanpage "Filcówka". Pewnie też Frankowi zamówimy. Kasiu_linka skąd zamawiałaś? A motylek jest chyba do wózka "na później".

Dziewczyny motylki to poduszki antywstrząsowe do wózka, fotelika itd. Widziałam na you tubie na różnych kanałach mamusie używały [emoji4] nasza była już w cenie z kocykiem tak więc czemu nie? Nie jestem specem od dziecięcych gadżetów więc nie będę się za dużo wypowiadać, ale zawsze można wygooglowac [emoji6] Zobaczymy czy i się u nas sprawdzi. A zamawiałam z NONKA HANDMADE znalazłam na fc, ale dodam, że pani ta mieszka w Holandii robi przeróżne rzeczy i wysyła na cały świat [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale do fotelika nie wolno tego używać - foteliki mają własną ochronę głowy, przetestowaną przy zderzeniach itd. Taki motylek z silikonem w środku może zrobić krzywdę - przy zderzeniu ulegnie przeciążeniu i silikon sprasuje się do kilku mm, a głowa malucha odleci mocno do tyłu. Tak zapytałam, bo za moich wcześniejszych ciąż tego nie było, a bardzo ładne te poduszeczki:) Czyli do spacerówki - ok:)

La_nina- nr 2 mi się podoba - daj jakiś namiar :)

Dziewczyny macie już wózek ?jakie macie? Nie wiem.czy czekać na koniec roku czy juz coś myśleć, sama nie wiem co robić mam sama spacerówke ale gondoli nie mam i musze kupić cały drugi wózek :/ - nie mogę się zdecydować jaki (to już swoją drogą ) :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rodosek - tu jedna laska sprzedaje tako jumper - mogłabyś coś o nim powiedzieć jak juz miałaś styczność? Jakie wady wynalazlas, no wiesz ja kilka typów wózków mam ale myślę czy nie brać używanego żeby po prostu kasę oszczędzić :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry