reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Nasze zamówienie gotowe [emoji4] teraz czekamy na listonosza [emoji6] Kocyk, ochraniacz, poduszka motylek i literki
1478770180-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne!!!!! Ja też się muszę wybrać na giełdę po kocyk i śpiworek :)
Na fb są takie dwie Panie "ZamarzyCiSię" mają stronę i u nas co sobota na giełdzie sprzedają swoje wyroby :) Cudo!

reklama
Kasiu_linka fajny zestaw. Zastanawiam się po co są te poduszki motylki i gdzie chcecie ich używać? W foteliku nie można, bo to nie jest element fotelika i obniża to bezpieczeństwo, w wózku dziecko leży na płasko, więc też nie wolno. Ktoś mnie oświeci:)?

szczerze to też jestem ciekawa do czego ten motylek ;)
Też chcę zamówić takie literki ale ja bym chciała drewniane, żeby można było łatwiej je utrzymać w czystości i lepiej je umocować na ścianie, bo są na taśmie do przylepienia

Literki filcowe robi moja przyjaciółka :) Fanpage "Filcówka". Pewnie też Frankowi zamówimy. Kasiu_linka skąd zamawiałaś? A motylek jest chyba do wózka "na później".

Dziewczyny motylki to poduszki antywstrząsowe do wózka, fotelika itd. Widziałam na you tubie na różnych kanałach mamusie używały [emoji4] nasza była już w cenie z kocykiem tak więc czemu nie? Nie jestem specem od dziecięcych gadżetów więc nie będę się za dużo wypowiadać, ale zawsze można wygooglowac [emoji6] Zobaczymy czy i się u nas sprawdzi. A zamawiałam z NONKA HANDMADE znalazłam na fc, ale dodam, że pani ta mieszka w Holandii robi przeróżne rzeczy i wysyła na cały świat [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale do fotelika nie wolno tego używać - foteliki mają własną ochronę głowy, przetestowaną przy zderzeniach itd. Taki motylek z silikonem w środku może zrobić krzywdę - przy zderzeniu ulegnie przeciążeniu i silikon sprasuje się do kilku mm, a głowa malucha odleci mocno do tyłu. Tak zapytałam, bo za moich wcześniejszych ciąż tego nie było, a bardzo ładne te poduszeczki:) Czyli do spacerówki - ok:)

La_nina- nr 2 mi się podoba - daj jakiś namiar :)

Dziewczyny macie już wózek ?jakie macie? Nie wiem.czy czekać na koniec roku czy juz coś myśleć, sama nie wiem co robić mam sama spacerówke ale gondoli nie mam i musze kupić cały drugi wózek :/ - nie mogę się zdecydować jaki (to już swoją drogą ) :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rodosek - tu jedna laska sprzedaje tako jumper - mogłabyś coś o nim powiedzieć jak juz miałaś styczność? Jakie wady wynalazlas, no wiesz ja kilka typów wózków mam ale myślę czy nie brać używanego żeby po prostu kasę oszczędzić :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry