reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Miałam tako warrior (drobne zmiany w stosunku do jumpera), jeśli chodzi o zalety to wymieniłabym tu:
- duża gondola, w której syn jeździł do 7 miesiąca,
- świetna amortyzacja - nie telepało nim tak, jak np. w x-landerze, który amortyzacji nie ma żadnej,
- dobrze mi się nim sterowało,
- spacerówka obracana (czyli przód i tył do kierunku jazdy),
- dość pojemna siatka pod wózkiem,
- ogólnie za tą cenę miałam wszystko: torbę, folię przeciwdeszczową, śpiworek na nóżki (wszystko w ładnej kolorystyce),
- możliwość regulacji rączki (lubimy z mężem mieć wysoko ręce, stąd też nasza miłość do Maclarena ;)),
- skórzana rączka, której nic nie zaszkodziło (x-lander po kilkukrotnym włożeniu do auta, ma rączkę w fatalnym stanie).
Jeśli chodzi o wady to wymieniłabym:
- upierdliwość w składaniu i rozkładaniu wózka (o ile osobna gondola jest oki, to już spacerówka nie)
- miałam pecha do kół w wózku, co chwilę mi pękała dętka, a już o wymianie kół całych nie chcę pamiętać. No i jeszcze były problemy z uzupełnianiem powietrza w kołach (potem wprowadzono zagięte wentyle),
- wkurzała mnie wkładka w spacerówce, która non stop zjeżdżała ( w jumperze nie było z tym kłopotów),
- duży koszt adapterów do fotelika (miałam fotelik maxi cosi) - nie kupiłam ich i korzystałam z x-ladera w wersji z fotelikiem,
- czasem jakość wykonania mnie raziła o_O,
- pasy w spacerówce spadały z ramion moich dzieci ( na szczęście żaden nie próbował migrować z wózka).
To chyba tyle mi się kojarzy, jakbyś miała jakieś pytanka do pytaj ;)

Jagodka - o adamex słyszałam w sklepie ze popularny ze niby ludzie biora ale od ludzi ze dosyc szybko sie psuja

A jaki model Jedo posiadasz ?

Rodosek- właśnie boję się tego tako bo - mieszkamy za granicą i właśnie słyszałam że akurat w tym wózku cały czas jest problem z oponami - ze pekaja itp. nie będę ściągać z polski opon albo dętki co chwila juz nie wspominając o uziemieniu poprzez brak wózka , co do adapterow do 40 zł kosztują niby na allegro ja mam fotelik besafe izi go,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

no ja miałam straszne problemy z tymi oponami o_O - ponoć nowi użytkownicy mojego wózka, już tych problemów nie mają - z tym, że ja całe koła wymieniałam (felgi i opony) i dostałam już te z zagiętymi wentylami, a wózkiem już nie jeździłam, więc może one okazały się po prostu lepsze :)
a tym czasie co ja użytkowałam wózek adaptery do maxi cosi kosztowały ok.300zł :o
ogólnie wózek był w porządku, nie mam do niego zbyt wiele uwag :), ale wolę moją spacerówkę :D

Ja wybralam stokke crusi, opinie mial dobre i podoba mi sie z wygladu :) w sumie tutaj bardzo malo wozkow jest fajnych wiec wyboru nie mialam..

Ja chciałam. Jedo nova czy coś e tym guscie, ale dziś złożyłam ofertę na wózek używany za całe 40 euro ;) razem z adapterami maxi cosi- apple i candy , jutro jadę go odebrać, i tak mnie w zasadzie tylko interesuje żeby była gondola i możliwość wpiecia fotelika :) ,

Dziewczyny jak znacie jakieś fajne linki coś polecacie, coś fajnego kupilyscie to wklejcie tu link plis! ja daleko w lesie mało co mam tak naprawdę dla dzidzi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry