reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Mi sie zdecydowanie najbardziej podoba w piórka, choć podobnie jak rozmaryn nie lubie minky. Ewentualnie ten z arbuzami jesli bedzie ci wzorem i kolorystyka pasowal. Szary jakos do mnie nie przemówił
Klauduska
Fanka BB :)
kasia.zosia
Moderatorka
A ja tez nie widze dwojkila_nina jak dla mnie 2
U
użytkownik 902
Gość
Na aplikacji w telefonie widać, na komputerze nie. Też ładna ta dwójka, ale faktycznie minky to nie jest najlepszy pomysł do rożka - minky to polar - 100% poliester. Jest szansa, że dziecko się w tym zagotuje.. Jednak kocyk z minky to co innego, ale taki kokon z minky może działać jak piekarnik
kasia.zosia
Moderatorka
Ja lubie taka kolorystykę jak ten rożek z liskami ma ale na pewno nie do wszystkiego będzie pasowal. Gdzie taki znalazlas? Mi by dla chlopca pasowal. A dla dziewczynki to ten z piórami albo właśnie dwojka, obawiam się ze możesz skończyć jak ja, z większością ubranek różowych mimo iż zarzekalam się ze nie będę takich miećtak wygląda 2:
jeszcze taki mi się podoba:
ale zdecydowaną większością głosów wygrały piórka to był także mój pierwszy typ ale dzisiaj dopadły mnie watpliwości. Co więcej - jest najtańszy 69pln allegro.
reklama
kasia.zosia - na daWanda - wklejam link Link do: Rożek / kocyk minky - scandi liski lisy.
na razie mam fazę na miętę dzieciom też przy urządzaniu pokoików idę w tę kolorystykę. Różu się póki co boję ale z czasem to się stanie nieuniknione
na razie mam fazę na miętę dzieciom też przy urządzaniu pokoików idę w tę kolorystykę. Różu się póki co boję ale z czasem to się stanie nieuniknione