reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki , wyprawka i inne

reklama
Mi sie zdecydowanie najbardziej podoba w piórka, choć podobnie jak rozmaryn nie lubie minky. Ewentualnie ten z arbuzami jesli bedzie ci wzorem i kolorystyka pasowal. Szary jakos do mnie nie przemówił :-D

Na aplikacji w telefonie widać, na komputerze nie. Też ładna ta dwójka, ale faktycznie minky to nie jest najlepszy pomysł do rożka - minky to polar - 100% poliester. Jest szansa, że dziecko się w tym zagotuje.. Jednak kocyk z minky to co innego, ale taki kokon z minky może działać jak piekarnik

tak wygląda 2:

product_l.JPEG

jeszcze taki mi się podoba:

product_l.JPEG

ale zdecydowaną większością głosów wygrały piórka :) to był także mój pierwszy typ ale dzisiaj dopadły mnie watpliwości. Co więcej - jest najtańszy :) 69pln allegro.

a co do minky to ja planuje ją ubierać jedynie w body + półśpiochy, ewentualnie w pajace bawełniane wiec mam nadzieję, że się nie zagotuje. Będę doglądać czy jej nie za gorąco, chociaż i tak skończy u nas w łóżku :)

2 z szarym tez fajna :) ja bym taki rozek chciala ale nie widze tutaj w sklepach a rodzina juz mi wyslala paczke :( chyba w takim rozku bezpieczniej dac potrzymac dziecko komus z rodziny i mezowi :)

tak wygląda 2:

product_l.JPEG

jeszcze taki mi się podoba:

product_l.JPEG

ale zdecydowaną większością głosów wygrały piórka :) to był także mój pierwszy typ ale dzisiaj dopadły mnie watpliwości. Co więcej - jest najtańszy :) 69pln allegro.
Ja lubie taka kolorystykę jak ten rożek z liskami ma :) ale na pewno nie do wszystkiego będzie pasowal. Gdzie taki znalazlas? Mi by dla chlopca pasowal. A dla dziewczynki to ten z piórami albo właśnie dwojka, obawiam się ze możesz skończyć jak ja, z większością ubranek różowych mimo iż zarzekalam się ze nie będę takich mieć :D

reklama
Do góry