reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki , wyprawka i inne

Makaszka ma też fajne rzeczy:)
Ja niedługo biorę się za pranie ubranek Wiktora, najpierw nowe w naszym proszku, potem wszystko w dzieciowym, potem prasowanie. Będzie zabawa..

reklama
A w jakiej temperaturze pierzecie ubranka dla dziecka? Muszę się w końcu za to zabrać ale nie wiem w jakiej temperaturze. Czy musi być najwyższa? Czy wg zaleceń producenta? Nie chciałabym poniszczyć ubranek :)

ja piorę wszystko w 40st i pod takim kątem testowane są ubranka. przy wyższych temperaturach istnieje ryzyko zniszczenia kolorów, farbowania i uszkodzenia nadruków/dodatkowych elementów.

40 stopni, standardowo wszystko tak piore. Rzeczy poplamione, tetry i pościel/ręczniki piore w wyższych temperaturach jedynie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś miała styczność z wózkiem Teutonia Be You ?. Jeszcze to mi w oko wpadło prócz Roana.

Ps. Czekam kilka tyg na montera od Internetu, nawet nie mam jak Was podczytac. Ale może jeszcze parę dni

ja piorę wszystko w 40st i pod takim kątem testowane są ubranka. przy wyższych temperaturach istnieje ryzyko zniszczenia kolorów, farbowania i uszkodzenia nadruków/dodatkowych elementów.
dlatego ja preferuję ubranka bez nadruków i innych elementów w jasnych neutralnych kolorach

Czy któraś miała styczność z wózkiem Teutonia Be You ?. Jeszcze to mi w oko wpadło prócz Roana.

Ps. Czekam kilka tyg na montera od Internetu, nawet nie mam jak Was podczytac. Ale może jeszcze parę dni
Na temat teutonii słyszałam same dobre rzeczy,

Oby szybko podłączyli ten internet bo ja czekam na twoją wypowiedź na innym wątku ;) haha

Ja piore w 40 stopniach, a jak można to I wyżej zależy co na metce piszą :),

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na temat teutonii słyszałam same dobre rzeczy,

Oby szybko podłączyli ten internet bo ja czekam na twoją wypowiedź na innym wątku ;) haha

Ja piore w 40 stopniach, a jak można to I wyżej zależy co na metce piszą :),

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to już zła jestem, bo co można nawojowac z pakietem internetowym w telefonie....prawie nic. Mam dla Was przygotowane wszystko,tylko klik i wysłać :)

Do góry