reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
lukrecja a wózek Mutsy to swietny wybór :) gdyby ceny nie były takie drogie a przede wszystich wlasnie gdyby nie był ciężki to sama bym go kupiła, ale niestety musze miec lekki bo bede go na 2 pietro tachac :) ale napewno będziesz zadowolona :)

Przede wszystkim cieszę się, że jest bezpłatnie użyczony :D i nie trzeba było kupować hi hi

To ja też się pochwalę swoją bryką. Jeszcze stoi w sklepie, ale już zapłacone. Gwarancja liczy się od dnia odbioru, więc weźmiemy go bliżej narodzin dzidzi.
Wózek prowadzi się jak marzenie, jedną ręką, ma wypasione resory i można ponoć z nim nawet jogging po lesie uprawiać (to jeszcze do przetestowania :D). Trochę ciężki i zajmuje miejsce po złożeniu, ale w bagażniku nam się zmieści, więc spoks. Można do niego wczepiać kapsuły samochodowe.

216036banner_4.jpg

Mountain Buggy - Terrain

Fajna bryka:)Mi sie podoba.Ale cena to chyba tez wysoka co???Tak mi sie cos kojarzy...Ja poluje na nieco tanszy odpowiednik-pomecze sie troche jeszcze z moja gondolka i kupie ten MAMAKIDDIES 3 WHEELER PUSHCHAIR BUGGY STROLLER JOGGER | eBay .Znajoma kupila niedawno bardzo sobie chwali jak na ta cene.Od kiedy bedziesz go uzywala??Od urodzenia??Moj maly ma 4,5 miesiaca i zastanawiam sie kiedy moge go juz uzywac.Niby pisze,ze sa od urodzenia ale opinie sa rozne,zreszta sama nie wiem...

reklama
Dziekuje dziewczynki za opinie:)Ponadto na korzysc zielonej spacerowki przemawia wieksza ,regulowana podkladka na stopki dziecka.Wiecie co,kolezanka kupila taki czarny jak powyzej(ten z duzymi kolkami)-tez jest fajny,ale jej bobas ma 8 miesiecy i siedzi juz samodzielnie,nozki mu wystaja,a moj ma 4 i pol miesiaca wiec narazie musi byc w pozycji polezacej,a ze jest duzy chlopak(ma juz 9 kg prawie wiec podejrzewam ze w tym czarnym by sie nie miescil....chodzi mi o stopki-musialyby mu zwisac chyba)A te duze kolka przydaja sie podobno zima,latwiej po sniegu nim sterowac, ma dodatkowo tacki na napoje dla mamy:) ogolnie zbiera same dobre opinie jednak raczej chyba sklonie sie ku tej zielonej-nawet ladniejsza:)hmmmmmmm......

Do góry