reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

Plaufme świetny wybór - ja wybrałam taki sam:-D
Tylko ja mam kolor niebiesko szary :tak:i aluminiowy stelaż :tak:
moja siostra ma ten wózek i jest baardzo zadowolona więc ja też go zakupiłam, teraz czekam na dostawe :-)

reklama
Gabina za 250zl?Gdzies Ty go dorwala :-)?!
Mysle,ze kolezance juz sie oplaca kupowac glebokiego wozka

odkupiłam 2-latka :)
jest to model 2009 bo nie mam powiększanej budki ...ale znając swoje upodobania na wiosnę moze być już inny wózek :)

a dla mnie głęboki to wogóle porażka jest ...ale cóż mam komplet to niech tak zostanie :)

Dziękuję Dziewczyny, cieszę się, że nie tylko ja dokonałam takiego wyboru;-) W sumie wybór wózka to nie taka prosta sprawa. Musiałam pzede wszystkim brać pod uwagę to czy jest stabilny i wygodny wprowadzeniu + oczywiście wygląd i kolor i na razie jestem zadowolona z całości.

madiulek1, nasze dzieci dopiero zaczynają się rodzić - w związku z tym jesteśmy na etapie gondolek, a nie parasolek które będą potrzebne gdzieś za rok..

Bishopka, Maggie znowu szukacie guza? :-D

rano nie byłam jeszcze w formie, ale to się zmieniło ;-)

edit. nie no laska od tej spacerówki - jesteś niemożliwaaaaaaaa! Nie zauważyłaś, że Twoja super recenzja wózka podszyta ofertą sprzedaży już zniknęła z tego wątku?

Jaskółka, Pflaume - śliczne te Wasze wózeczki!!!!!!

Ja mam Mutsy Sport, bo szukałam wózka terenowego na dużych kołach. Prędzej będę korzystać z niego w terenie i w śniegu niż po miejskich szlakach. Nie musiał być lekki bo go nigdzie nie muszę nosić. Jak już w sklepie obejrzałam wszystkie, to mój brat mnie oświecił, że mi da wózek po ich córce - właśnie Mutsy Sport. Ani to to ładne, ani zgrabne, ale na terenowe wojaże z dwoma psami będzie idealny :) Brawo dla bratowej za kolor w miarę uniwersalny hehehe - jasniutka oliwka, wręcz beż :)
Tym oto sposobem udało się kupić mebelki nowe jupiiii!

reklama
a ja dzisiaj zaszalałam:)
mimo że posiadam wózek Graco to zakupiłam mało używany głęboki Roan Marita z biało-kremową budą i z czarnym dołem, jestem zadowolona i będe miała na spacery wokól domu i do parku

Do góry