reklama
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam na zbyciu dwa wózeczki sprzedsaje bo jeden jeden jest za duży już dla mnie w mieszkaniu oczywiście a do drugiego niunia nie chce wejść
Maclaren XT czerwony NOWY wózek spacerowy GRATISY (2124522406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
QUINNY XL Freestyle skórzana Maxi Cosi PILNE !!! (2153161905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maclaren XT czerwony NOWY wózek spacerowy GRATISY (2124522406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
QUINNY XL Freestyle skórzana Maxi Cosi PILNE !!! (2153161905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jagienka29
Fanka BB :)
My mamy Mutsy4Rider i zdecydowanie odradzam wersję głęboką spacerówkę i owszem,bardzo funkcjonalna i wygodna ale gdybym miała drugi raz wybierać wózeczek-miałabym Bebecara
Jeśli któraś z Was będzie kupowała jeszcze lekką spacerówkę to mogę polecić Cybex Topaz Cybex Topaz
Kupiłam jakiś czas temu i jestem mega zadowolona, a mam dość spore wymagania co do wózków :-)
Kupiłam jakiś czas temu i jestem mega zadowolona, a mam dość spore wymagania co do wózków :-)
MamusiaNoesi
Fanka BB :)
Ja dla Noemi pierwszy wózeczek miałam 3w1 Coneco toledo , byłam bardzo zadowolona korzystałam z gondoli i fotelika montowanego na stelażu ale po 5 miesiącach jak trzeba było się na spacerówkę przesiąść sprzedałam, bo mieszkam w kamienicy na 2 pietrze mega strome schody i pokręcone w dodatku i noszenie tego wózka to koszmar. Kupiłam spacerówkę bebe confor loola i jestem mega zadowolona a tak jak szuszu888 mam wymagania i to nie małe, wielką zaleta tej spacerówki jest możliwość montowania siedziska przodem i tyłem do kierunku jazdy.
reklama
Podziel się: