reklama
cokies
Fanka BB :)
akutan-super wózio, napewno będziesz zadowolona
a ja często schodzę do garażu pod jakimś pretekstem i bawię się też moim wózkiem hehe
a propo wózków typowo spacerowych, kumpela zakupiła takowy w biedronce chyba za 199 zł i jak rozpakowała to była bardzo zadowolona,ładne kolorki, skrętne kółka, oparcie dla dziecka regulowane także jak któraś z was szuka takiego to chyba są jeszcze dostępne w biedronkach
a ja często schodzę do garażu pod jakimś pretekstem i bawię się też moim wózkiem hehe
a propo wózków typowo spacerowych, kumpela zakupiła takowy w biedronce chyba za 199 zł i jak rozpakowała to była bardzo zadowolona,ładne kolorki, skrętne kółka, oparcie dla dziecka regulowane także jak któraś z was szuka takiego to chyba są jeszcze dostępne w biedronkach
hmmm u nas nie widziałam
a tez zaczynam sie rozglądać za jakimś mniejszym na szybkie wypady ale wygodnym nie szmatą na rurkach
w necie znalazłam http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_food/nf_2011.07.18/01/07_b.jpg
wydaje mi sie ze to dla 2-3 latka co juz nie śpi i na takie przewózki bardzo krótkie dla leniwych dzieci )
Ostatnia edycja:
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
akutan Karolinkaz super bryki :-)
A ja sie rozgladałam za spacerówka i wybrałam sobie w sklepie, ale jak zobaczyłam cene to mi ryjek opadł :-)
Wyniki Wyszukiwania : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce taki, tylko ze czarny. Super lekki, swietnie sie sklada i rozklada i w ogole. Mam tylko nadzieje, ze do kwietnia-maja przyszlego roku ich cena spadnie :-)
A ja sie rozgladałam za spacerówka i wybrałam sobie w sklepie, ale jak zobaczyłam cene to mi ryjek opadł :-)
Wyniki Wyszukiwania : DINO - NAJLEPSZY INTERNETOWY SKLEP DZIECIĘCY 2010 wg Rankingu Wprost i Money.pl - Wózki, Foteliki, Meble Dla Dzieci, Pokoje Dziecięce taki, tylko ze czarny. Super lekki, swietnie sie sklada i rozklada i w ogole. Mam tylko nadzieje, ze do kwietnia-maja przyszlego roku ich cena spadnie :-)
cokies
Fanka BB :)
Karolinkaz- zajefajny wózio supcio
Bishopka-spacerówka fajna i faniejsza cena
Bishopka-spacerówka fajna i faniejsza cena
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Przyjechała dziś bryczka dla mojego synusia
Tak jak myślałam stoi w salonie i wciąż się na nią gapię
Oto kilka fotek;-)
Tak jak myślałam stoi w salonie i wciąż się na nią gapię
Oto kilka fotek;-)