reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja się też jeszcze wożę naszym wielkim Nestorem i już mam dosc...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Przepraszam, że dopiero dziś ale znalazłam stronę w necie gdzie podane są wymiary wózka tylko trzeba nacisnąć na obrazek z wymiarami - są takie 4 małe obrazeczki.magdziu a jak w Trafficu z wymiarami siedziska? Nie znalazłam w necie, jakbyś mogła podać mi szerokość i długość siedziska, podnóżka i oparcia byłabym baaardzo wdzięczna :-) mój T. będzie w Gdyni w piątek to może byśmy go kupili bo tak jak Martynka mówi cena atrakcyjna bardzo, a on też ma tą budkę mocno rozciąganą, mam teraz w dużej spacerówie i bardzo się przydaje
A to strona Wózek dziecięcy spacerowy Traffic Coneco 01 [spacerówka] - 289.00 PLN : Maked : Wózki Łóżeczka Krzesełka Foteliki Zabawki dziecięce
My pewnie też byśmy nie zmieniali ale spacerówka z naszego jest ok jak Bartek siedzi przodem do mnie ale jak chcę odwrócić wózek tyłem do mnie to masakra, jakby coś go blokowałoJa chyba jako jedyna z nielicznych narazie nie zmieniłam spacerówki (aż siebie nie poznaje)ale namiętnie ogladam
A moja sis ma termin za 2 tyg więc jej się dostanie wózio. Bo jak na głęboki to byłam baaardzo zadowolona.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Martynka n właśnie :-) ja potrzebuję najpóźniej na poniedziałek i ten kolor najbardziej chodliwy i nie dał rady ściągnąć
madziu dzięki :-) zbliżone wymiary do Jeta, to chyba taki odpowiednik z tych dwóch różnych firm
ppatqa gdzie tak tanio? :-)
madziu dzięki :-) zbliżone wymiary do Jeta, to chyba taki odpowiednik z tych dwóch różnych firm
ppatqa gdzie tak tanio? :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja wczoraj w Akpolu oglądałam ten Graco Mirage plus na zywo i się chyba zakochałam
Tylko jak sobie porownalismy to Patryk stwierdził, ze parasolka zajmuje mniej miejsca, a ten Graco sie sklada tak do srodka. No nie wiem nie wiem, zobaczymy jak to bedzie :-)
Tylko jak sobie porownalismy to Patryk stwierdził, ze parasolka zajmuje mniej miejsca, a ten Graco sie sklada tak do srodka. No nie wiem nie wiem, zobaczymy jak to bedzie :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Martynko a jak zaopatrujesz się na te pojedyncze kółeczka tylnie.
W Coneco są podwójne a tu w tym Graco tylko po jednym.
Ja kiedyś też myślałam o tym Graco ale po zastanowieniu i wielu przemyśleniach jednak stanęło na parasolce Coneco.
W Coneco są podwójne a tu w tym Graco tylko po jednym.
Ja kiedyś też myślałam o tym Graco ale po zastanowieniu i wielu przemyśleniach jednak stanęło na parasolce Coneco.