reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
magdziu a jak w Trafficu z wymiarami siedziska? Nie znalazłam w necie, jakbyś mogła podać mi szerokość i długość siedziska, podnóżka i oparcia byłabym baaardzo wdzięczna :-) mój T. będzie w Gdyni w piątek to może byśmy go kupili bo tak jak Martynka mówi cena atrakcyjna bardzo, a on też ma tą budkę mocno rozciąganą, mam teraz w dużej spacerówie i bardzo się przydaje
Przepraszam, że dopiero dziś ale znalazłam stronę w necie gdzie podane są wymiary wózka tylko trzeba nacisnąć na obrazek z wymiarami - są takie 4 małe obrazeczki.
A to strona Wózek dziecięcy spacerowy Traffic Coneco 01 [spacerówka] - 289.00 PLN : Maked : Wózki Łóżeczka Krzesełka Foteliki Zabawki dziecięce

Ja chyba jako jedyna z nielicznych narazie nie zmieniłam spacerówki:-p:-p (aż siebie nie poznaje)ale namiętnie ogladam:-D:-D:-D:-D
My pewnie też byśmy nie zmieniali ale spacerówka z naszego jest ok jak Bartek siedzi przodem do mnie ale jak chcę odwrócić wózek tyłem do mnie to masakra, jakby coś go blokowało:baffled:
A moja sis ma termin za 2 tyg więc jej się dostanie wózio. Bo jak na głęboki to byłam baaardzo zadowolona.

Martynka n właśnie :-) ja potrzebuję najpóźniej na poniedziałek i ten kolor najbardziej chodliwy i nie dał rady ściągnąć
madziu dzięki :-) zbliżone wymiary do Jeta, to chyba taki odpowiednik z tych dwóch różnych firm
ppatqa gdzie tak tanio? :szok::-)

A ja wczoraj w Akpolu oglądałam ten Graco Mirage plus na zywo i się chyba zakochałam :-D
Tylko jak sobie porownalismy to Patryk stwierdził, ze parasolka zajmuje mniej miejsca, a ten Graco sie sklada tak do srodka. No nie wiem nie wiem, zobaczymy jak to bedzie :-)

reklama
Martynko a jak zaopatrujesz się na te pojedyncze kółeczka tylnie.
W Coneco są podwójne a tu w tym Graco tylko po jednym.
Ja kiedyś też myślałam o tym Graco ale po zastanowieniu i wielu przemyśleniach jednak stanęło na parasolce Coneco.

Do góry