reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Ja tak ogladałam ten Graco i troche prowadziłam i tak w sklepie super i leciutki :-) Tylko nie wiem jak w praktyce sie sprawdzi. Bedziemy myslec po chrzcie jak kasa bedzie, na razie sie mecze z naszym nestorem :-( on tez jest tak ze jak jest rączka w ta strone jak gondola to sie prowadzi super, ale jak juz jest przelozona jak na spacerowke to jest męczarnia normalnie... (Natusia chyba tez o tym wspominała w swoim wozku). Sam ten facet w sklepie powiedział ze w druga strone te wozki sa zle wywarzone... ehhh szkoda ze o tym nie wspomniał przy kupowaniu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
A no tak - w większości przypadków to im zależy, aby sprzedać wózek czy inny asortyment - zachwalają a jak coś to ukrywają.
Ja u siebie mam taki sklepik fajny bo są różne rzeczy dla dziecka w nim.
Pamiętam jak szukałam wózka i pytam sprzedawcę czy ma Tako. A on, że nie ... no wie pani to kiepska firma.
Chicco są najlepsze - ja się rozejrzałam po sklepie i patrzę a u niego same wózeczki chiccowskie.
Więc już wiedziałam, że nie mam o co pytać dalej.

Nie lubię jak sprzedawca jest monotematyczny i nastawiony na jeden model lub co gorsza na jedną firmę.

Za to w mieście gdzie kiedyś mieszkałam też mam taki fajny sklepik i tam sprzedawca jest bardzo przemiły i potrafi naprawdę doradzić - opowiadał kiedyś jak to pewnego dnia wpadł do niego do sklepu facet z lekka zestresowany z listą zakupów :szok:
Żona jego na dniach miała rozwiązanie i nic jeszcze nie kupili dla swojego bobaska :shocked2:.
Latał biedaczek po tym sklepie i wybierał mega ilości ciuszków, akcesorii itp.
W końcu sprzedawca spytał o co chodzi ... pokiwał głową i dał chłopinie krzesło aby ochłonął a sam wyszukał co potrzeba.
Takich sprzedawców to ja lubię - nie naciąga na zakupy, potrafi doradzić :-)

malena mam parasolke xlandera do sprzedania- nową, rozłożona tylko do próby

Malenko fotelik bardzo fajny i ma możliwość przewożenia dziecka albo przodem albo tyłem, siedzisko jest przesuwane i nachylane - ja na razie same plusy.
Ja bym się nie zastanawiała :tak:

Witam o poranku :)

Czy wie któraś z Was coś o tym foteliku, co mogłoby zniechęcić mnie do kupna?
Podoba mi się bardziej od Zenith Coneco, a to mniej więcej ta sama półka.
ESPIRO OPTIMA JEDYNE W KLASIE 0-25 KG ! 6 KOLORÓW (671287103) - Aukcje internetowe Allegro
No fotelik fajny. Podobny do naszego
CHICCO FOTELIK PROXIMA 0-18 kg ROMANTIC NOWOŚC (664670799) - Aukcje internetowe Allegro
Bartkowi podoba się w nim bo jest większy od tego dla niemowląt, wygodniej mu się siedzi bo nogi już nie wiszą:sorry2: i przodem można montować

maleno ma tylko 2 pozycje oparcia, i jakoś nam nie podpasował, tzn M

No właśnie 2 pozycje :tak:
Ja muszę mieć rozkładany na płasko.
Reszta bez znaczenia, bo to tylko na wyjazdy.

Może mi coś podpowiecie? Max mogę wydać 200zł. z nówkę.
Ale lepiej mniej... Chociaż te używane parasolki, to zniszczone....

No fotelik fajny. Podobny do naszego
CHICCO FOTELIK PROXIMA 0-18 kg ROMANTIC NOWOŚC (664670799) - Aukcje internetowe Allegro
Bartkowi podoba się w nim bo jest większy od tego dla niemowląt, wygodniej mu się siedzi bo nogi już nie wiszą:sorry2: i przodem można montować

Tylko, że ten "mój" jest do 25kg.
Więc posłuży długo...

reklama
My pewnie też byśmy nie zmieniali ale spacerówka z naszego jest ok jak Bartek siedzi przodem do mnie ale jak chcę odwrócić wózek tyłem do mnie to masakra, jakby coś go blokowało:baffled:
A moja sis ma termin za 2 tyg więc jej się dostanie wózio. Bo jak na głęboki to byłam baaardzo zadowolona.

i znalazłam ta co miała zostac ciocia:-D:-D:-D:-D:-D:-D A ze pisała post pod Martynka stad moja pomyłka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry