reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

ppatqa no właśnietą różnicę w kołach na pewno da się bardziej odczuć a ja będę trochę więcej jeździła np. dwa tygodnie u dziadków w wakacje
muszę przemyśleć, czaję się jeszcze na używane ale solidniejszych firm, może się uda
martynko Traffic też ok, tylko waga, on ma ponad 8 kg jak wyczytałam a ja będę naszą skm pomykać, a wiesz sama jakie tu schody w trójmieście na dworcach :-) dlatego próbuję coś do 7 kg. A u tego faceta kupowałam naszego Atlantica i 14 lat temu pojazd dla Seby, mały sklepik a towaru sporo i można pojedzić na dworze i pooglądać bez problemu :tak:

reklama
Coneco Traffic nie jest wcale taki ciężki.
Mnie się nim rewelacyjnie jeździ - co prawda na podboje leśne jak najbardziej odpada :-p zdecydowanie wolę XL

O fajnie jak taki sklepik jest - szkoda, że ja nie mieszkam bliżej Gdańska (mojego ukochanego zresztą).

Ja tam na lesne podboje i tu przy domu mam mojego Nestora, ale musze cos kupic na wyjazdy, zakupy itd. Bo ten to cały bagaznik zajmuje ze juz nic nie wcisne. A 1 sierpnia mamy jechac na to wesele do bydgoszczy to jak sie zabierzemy :-)

Dokładnie to tak jak XL mój też bagażnik zały zajmuję a po co - taka parasoleczka raz dwa złożona - super się mieści w samochodzie i nie zajmuję dużo miejsca :-D
Zresztą na zakupy w hipermarkecie też jest ok :-)

magdziu a jak w Trafficu z wymiarami siedziska? Nie znalazłam w necie, jakbyś mogła podać mi szerokość i długość siedziska, podnóżka i oparcia byłabym baaardzo wdzięczna :-) mój T. będzie w Gdyni w piątek to może byśmy go kupili bo tak jak Martynka mówi cena atrakcyjna bardzo, a on też ma tą budkę mocno rozciąganą, mam teraz w dużej spacerówie i bardzo się przydaje

Ten facet ma na pewno i traffica i tego espiro, ale nie pamietam ile ten drugi, wydaje mi sie ze cos kolo 300zł, ale facet doradzał coneco :-)

magdziu dzięki z góry :-)
Martynka Jet ma po 320, dziś dzwoniłam, a Traffica jak na złość nie ma tego pomarańczowo-nieb. a najbardziej mi pasi. Zadzwoniłam też do C.H. Wzgórze do wózkowego i Jet po 370 zł :szok: a w Akpolu w Gdańsku chcieli mi wmówić że pewnie chodzi mi o coneco Traper a nie Traffic, bo takiego nie ma :confused:

reklama
Ale przeciez kolor jak cos mozesz zamowic, tylko wtedy nie bedzie na jutro, tylko za iles tam dni. Ja sie chyba skusze na tego Traffica... Znaczy sie jak bedzie kaska po chrzcie.... :-)
Ciekawe jakie ceny wózków w akpolu w Gdyni i w Vitali, musze sprawdzic, a we CHU Wzgórze jest drogo... Ostatnio patrzałam krzesełko do karmienia to u tego faceta 180zł, a na wzgórzu identyczne 220zł

Mi się podoba jeszcze Graco Mirage Plus :-)
http://allegro.pl/item663787834_mirage_plus_gianni_graco_7_5_kg_folia_w_24h.html

Ostatnia edycja:
Do góry