reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Dziadki sie zrzucili na wózek :-pDali po tysiaku a reszte my dołozyliśmy. Mój Adam sie na niego uparł i nie można go było odwieść od tej decyzji tak jak od imienia Maksymilian

reklama
MAKSIOWA fajnych macie dziadkow tzn Maksio ma :-)
NO TY ULEGLA ZONA JESTES HEHEH NA WOZEK SIE ZGODZILAS NA IMIE ROWNIEZ HHHMMMMMM ciekawe na co jeszcze heheh ZART :-)

MAKSIOWA fajnych macie dziadkow tzn Maksio ma :-)
NO TY ULEGLA ZONA JESTES HEHEH NA WOZEK SIE ZGODZILAS NA IMIE ROWNIEZ HHHMMMMMM ciekawe na co jeszcze heheh ZART :-)
No żebyś wiedziała, kurcze jak on mnie umie podejś:baffled:
Ale ja tez mam na niego chwyty i potrafie takie rzeczy zdziałać że ho ho, ale ciiii bo jeszcze sie dowie:-p

No żebyś wiedziała, kurcze jak on mnie umie podejś:baffled:
Ale ja tez mam na niego chwyty i potrafie takie rzeczy zdziałać że ho ho, ale ciiii bo jeszcze sie dowie:-p
No chyba każda ma cośik na swojego mężczyzne:-D

Czarna jak narazie po prostej drodze rewelacja. Prowadzi się super.:happy2::tak: I Bartuś wygląda na zadowolonego:-) Zobaczymy jeszcze na wybojach.
Chociaż ja nie mam porównania do innych spacerówek więc to tylko moja ocena:blink:

ppatqa wyczytałam że wozicie się Jet Espiro a ja czaję się na niego od dwóch miesięcy i w tym tygodniu musi zapaść decyzja bo na wyjazd 30 czerwca muszę mieć. Kusi mnie tym bardziej że ostatnio na allegro bardzo staniały, już po 280 + wysyłka można kupić, no ewentualnie jeszcze czaję się na kilka używanych ale zobaczymy do piątku. No i mam pytanko, jeśli miałabyś jeszcze raz kupić spacerówkę, to czy byłby to znów Jet? :-) On ma wszystko czego mi trzeba no i waga ok, głównie chciałam spytać jak z podbijaniem, np. krawężniki itp. czy trzeba bardzo napierać na rączki żeby podnieść górę, po drugie czy ten materiał nie jest śliski bardzo i dzieciaczek nie zjeżdża z tego poślizgu, po trzecie czy przy moich 160 cm nie będzie za wysoki? Mogłabym go na żywo w Gdyni obejrzeć ale jakoś nie mogę się wybrać, a czas ucieka. Dzięki z góry, ale Ci pracę domową pisemną zadałam ;-)

mirabelka ja na codzień mam x1, a espiro wozi się w aucie i jest używany tylko na zakupach, ale w porównaniu do x1 to słabo wypada, cięzko sie prowadzi na nierównościach, ale za to zajmuje mało miejsca- tylko to jest porównanie dużych pompowanych kół do zwykłych małych.

reklama
Mirabelka ja oglądałam u tego faceta w Gdyni przy dworcu ten Espiro i Coneco Traffic i obydwa są fajne, ale ten Coneco moim zdaniem jakos lepiej wypada w porównaniu i kosztuje 260 zł u niego teraz :-)

Do góry