reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Dziadki sie zrzucili na wózek :-pDali po tysiaku a reszte my dołozyliśmy. Mój Adam sie na niego uparł i nie można go było odwieść od tej decyzji tak jak od imienia Maksymilian

reklama
MAKSIOWA fajnych macie dziadkow tzn Maksio ma :-)
NO TY ULEGLA ZONA JESTES HEHEH NA WOZEK SIE ZGODZILAS NA IMIE ROWNIEZ HHHMMMMMM ciekawe na co jeszcze heheh ZART :-)

MAKSIOWA fajnych macie dziadkow tzn Maksio ma :-)
NO TY ULEGLA ZONA JESTES HEHEH NA WOZEK SIE ZGODZILAS NA IMIE ROWNIEZ HHHMMMMMM ciekawe na co jeszcze heheh ZART :-)
No żebyś wiedziała, kurcze jak on mnie umie podejś:baffled:
Ale ja tez mam na niego chwyty i potrafie takie rzeczy zdziałać że ho ho, ale ciiii bo jeszcze sie dowie:-p

No żebyś wiedziała, kurcze jak on mnie umie podejś:baffled:
Ale ja tez mam na niego chwyty i potrafie takie rzeczy zdziałać że ho ho, ale ciiii bo jeszcze sie dowie:-p
No chyba każda ma cośik na swojego mężczyzne:-D

Czarna jak narazie po prostej drodze rewelacja. Prowadzi się super.:happy2::tak: I Bartuś wygląda na zadowolonego:-) Zobaczymy jeszcze na wybojach.
Chociaż ja nie mam porównania do innych spacerówek więc to tylko moja ocena:blink:

ppatqa wyczytałam że wozicie się Jet Espiro a ja czaję się na niego od dwóch miesięcy i w tym tygodniu musi zapaść decyzja bo na wyjazd 30 czerwca muszę mieć. Kusi mnie tym bardziej że ostatnio na allegro bardzo staniały, już po 280 + wysyłka można kupić, no ewentualnie jeszcze czaję się na kilka używanych ale zobaczymy do piątku. No i mam pytanko, jeśli miałabyś jeszcze raz kupić spacerówkę, to czy byłby to znów Jet? :-) On ma wszystko czego mi trzeba no i waga ok, głównie chciałam spytać jak z podbijaniem, np. krawężniki itp. czy trzeba bardzo napierać na rączki żeby podnieść górę, po drugie czy ten materiał nie jest śliski bardzo i dzieciaczek nie zjeżdża z tego poślizgu, po trzecie czy przy moich 160 cm nie będzie za wysoki? Mogłabym go na żywo w Gdyni obejrzeć ale jakoś nie mogę się wybrać, a czas ucieka. Dzięki z góry, ale Ci pracę domową pisemną zadałam ;-)

mirabelka ja na codzień mam x1, a espiro wozi się w aucie i jest używany tylko na zakupach, ale w porównaniu do x1 to słabo wypada, cięzko sie prowadzi na nierównościach, ale za to zajmuje mało miejsca- tylko to jest porównanie dużych pompowanych kół do zwykłych małych.

reklama
Mirabelka ja oglądałam u tego faceta w Gdyni przy dworcu ten Espiro i Coneco Traffic i obydwa są fajne, ale ten Coneco moim zdaniem jakos lepiej wypada w porównaniu i kosztuje 260 zł u niego teraz :-)

Do góry