reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
a dziś złapałam gume:), M skleja właśnie dętke, zrobie kiedyś zdjęcie błotka i przesle

Kiedy można przesiąść się na spacerówke bo u mnie gondola jest już maława

Ja juz tez tylk czekam na wiosne, by Bartek siedział, bo gondola jest juz na styk. A mam Quinny Speedi. Zreszta,wiedziałam ze w gondoli długo nie pojezdzi, dlatego szukałam duzej spacerówki, stąd mój wybór :) A jako wózek sprawdza się rewelacyjnie i na plaskim i na wertepach (mieszkam na wsi),no i jest lekki i bardzo łatwo sie składa :)

Ja juz tez tylk czekam na wiosne, by Bartek siedział, bo gondola jest juz na styk. A mam Quinny Speedi. Zreszta,wiedziałam ze w gondoli długo nie pojezdzi, dlatego szukałam duzej spacerówki, stąd mój wybór :) A jako wózek sprawdza się rewelacyjnie i na plaskim i na wertepach (mieszkam na wsi),no i jest lekki i bardzo łatwo sie składa :)

my też jeździmy Quinny speedi i czekamy na ocieplenie żeby przesiąść się do spcerówki, bo gondola już przyciasnawa. Ogólnie wózeczek barrdzo fajny, zwłaszcza "terenowe" zawieszenie- my codziennie chodzimy na spacerki z psem i wózek świetnie sprawdza się na polankach i boiskach. Jedyne co, to w sklepach z wąziutkimi alejkami nie zawsze się mieścimy- szeroki rozstaw kółek tylnich.... Ale na szczęście raczej wszędzie jest szeroko ;-)

sylwia76 Mam pytanko- czy twój speedi na barierkę poprzecznąś w wersji spacerowej? Mojemu brakuje tego gadżetu i nie za bardzo wiem, gdzie cos takiego można by dokupić... Znalazłam na niemieckim eBay'u:
FRONTBÜGEL FÜR QUINNY BUGGY SPEEDI SX & ZAPP 2009 NEU on eBay, also Quinny, Jogger, Kinderwagen -tragen, Baby (end time 15-Feb-09 08:43:49 GMT)
nie wiesz czy w Polsce znajde gdzieś cos takiego?

ja też już się nie mogę doczekać aż będzie ciepełko,Miki na styk z gondolą,nie chcę zeby sie chlopak denerwowal,ze mu przyciasnawo...nawet wczoraj galy mi wyszly jak zalozylam mu spiochy na noc nr68 i juz stopki sa na swoim miejscu,nie lataja w nich...jak ten maly urwis rosnie...

ja też już się nie mogę doczekać aż będzie ciepełko,Miki na styk z gondolą,nie chcę zeby sie chlopak denerwowal,ze mu przyciasnawo...nawet wczoraj galy mi wyszly jak zalozylam mu spiochy na noc nr68 i juz stopki sa na swoim miejscu,nie lataja w nich...jak ten maly urwis rosnie...

miałam już wcześniej napisać - obłędne to zdjęcie Mikusia!

O jeju, ja też nie mogę się doczekać tego dnia, w którym pożegnamy gondolę :tak:.
Nie dość, że jest już bardzo ciasno, to do tego Mała podnosi się do połowy i denerwuje, że nic nie widzi.

Co do rozmiarów, to my kupujemy na Niunię 72-74 :-). Co prawda ma 62cm, ale to się wszystko na boczki rozciąga.. :-pZ wiadomych powodów.. :-)

Madziu śliczna spaceróweczka ale mi sie wydaje ze te kółka jakies takie plastiki:sorry2::sorry2::sorry2: i bałabym się że zaraz się połamie:nerd::nerd::nerd::nerd: i ta pozycja pół leżąca dla mnie odpada ale to tylko moje odczucia;-) Bo wizualnie super

ten jest może drogi ale fajniutki

CHICCO CT04 WERSJA ZIMOWA+BARIERKA CHICCO WYS 12H (546492463) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO MULTIWAY 2009 GWARANCJA PL, dost. W-wa (543515420) - Aukcje internetowe Allegro
ten tez fajniutki
CHICCO LITE WAY 2009 GWARANCJA PL, dost. od ręki! (543516423) - Aukcje internetowe Allegro

szkoda że ja mam juz spacerówki:((((

reklama
Czarna ja mam spacerówkę w zestawie z X-Landerem a teraz szukam czegoś lżejszego i dlatego wybrałam taki.
Ale te Chicco też niczego sobie.

Do góry