reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Hej :-) to i ja się dołączę do Waszej dyskusji
my mamy mutsy 4rider zielony i dokładnie tak bedzie wygladac nasza spacerowka:
Mutsy 4Rider spacerowka (535304935) - Aukcje internetowe Allegro
już nie mogę sie doczekać kiedy się do niej przesiądziemy :-) o parasolce narazie nie myślałam bo u nas nie ma chodnika :wściekła/y: i cały czas myślałabym tylko kiedy i które koło pierwsze odpadnie
A z wózka jestem ogólnie zadowolona ale przykrycie gondoli ma za niską osłonę:wściekła/y: i Alicji muszę buźkę pieluszką osłaniać jak wieje.

Są jeszcze takie deseczki na kółkach. Używane na allegro swego czasu za 120 zł widziałam. Ale ten wózeczek, to też niezła ciekawostka

U nas te deseczki sa bardzo popularne- i z tego co widzę świetnie zdają egzamin. Może też sobie kupię jedna na zapas ;P Często też widzę juz całkiem duże dzieci- 4, 5 letnie w podwójnych wózkach z maluszkami. Uważam, ze w tym wieku wózeczek to juz przesada- dlatego deseczka tak mi się spodobała :-)

Hejka!A czy któraś z Was ma może wózek X-lander model X-1?MAmy narazie porzyczony od siostry i chcemy teraz kupić jakiś fajny,zwłaszcza że w wakacje chcemy jechać w góry,no i ogólnie jeździmy po różnych terenach typu lasy,łaki etc.W sumie ten wóżek jest w miarę tani,a opinie są dosyć dobre,ale chcę się Was poradzić mamuśki,bo jesteście teraz na bierząco:-)w sumie to chcieliśmy kupić jakiś z przekładaną rączką,coś podobnego do x-landera,ale ceny są kosmiczne,chyba że któraś z WAs mogłaby coś podobnego doradzić i dobrze by było z przekładaną rączką,no i nie drogi,a sumie to max chcielibyśmy przeznaczyć 1500zł,ale to już max

Ostatnia edycja:
Moli ja mam X-Landera i jestem zadowolona.
Ale spacerówkę to chcemy kupić taką parasolkę. W samochodzie zajmuję mało miejsca a do spacerów zostawiam na miejscu w domku tą X-Lander`owską.

reklama
moli sprawdza się X1, sprawdziła mi sie zarówno na błocie jak i w sniegu, nawet na padoku, do lasu mam 50 m, więc nadaje się na wertepy, tylko ja mam teraz założoną gondole.

Do góry