reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Zachorowałam :szok: :szok::szok::-):-)
Muszę zobaczyć ten wózek na żywo.. :szok: i to koniecznie..
MUTSY URBAN RIDER kalecheklapvogn
Co prawda mamy spacerówkę na stelaż od gondoli, ale rozważamy.., zakup nowej.. ;-) No i zaczęło się dobijanie wózka w tym kierunku... Dziś np M w 2 kg kosz na zakupy władował : 7 - 1,5l butelek fanty, pepsi, etc..:szok::-),a ten czołg to uciągnął jak gdyby nigdy nic :szok:.

Jeśli ten wózek jest tak fajny, jak wygląda - to pewnikiem się zdecyduję..
(No chyba, że coś ciekawego jeszcze wynajdę );-)

reklama
Zachorowałam :szok: :szok::szok::-):-)
Muszę zobaczyć ten wózek na żywo.. :szok: i to koniecznie..
MUTSY URBAN RIDER kalecheklapvogn
Co prawda mamy spacerówkę na stelaż od gondoli, ale rozważamy.., zakup nowej.. ;-) No i zaczęło się dobijanie wózka w tym kierunku... Dziś np M w 2 kg kosz na zakupy władował : 7 - 1,5l butelek fanty, pepsi, etc..:szok::-),a ten czołg to uciągnął jak gdyby nigdy nic :szok:.

Jeśli ten wózek jest tak fajny, jak wygląda - to pewnikiem się zdecyduję..
(No chyba, że coś ciekawego jeszcze wynajdę );-)

jak lubisz Mutsy to mi się ten podobał, ale nie było go w Polsce jeszcze wtedy jak ja kupowałam ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TRANSPORTER spacerowy + śpiworek więc na żywo nie widziałam

bo ten co mówisz to dla mnie drogi, prawie 2 tys sama spacerówka

Dziewczyny,
ja Mutsiaka odradzam. Kumpela mi pozyczyła właśnie Urban Raider i jestem mega rozczarowana. Gondola taka mała, że Michałowi musze już nogi zginać, żeby się zmieścił, kosz na zakupy mikro- parę rzeczy tylko wchodzi i ta skrętna oś - moim zdaniem - porażka ( o wiele lepsze rozwiązane to skrętne koła). Jedną pozytywną sprawą to ogromne koła. Na takie śniegi jak teraz idealne.
Może wersja spacerowa będzize miała więcej plusów ale poki co.. lepszy był mój polski "no- name", kupiony dla Wojtka na allegro za 150 zł:)

jak lubisz Mutsy to mi się ten podobał, ale nie było go w Polsce jeszcze wtedy jak ja kupowałam ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: TRANSPORTER spacerowy + śpiworek więc na żywo nie widziałam

bo ten co mówisz to dla mnie drogi, prawie 2 tys sama spacerówka

Ten transporter, też wygląda fajnie, ale ogólnie chciałabym coś z dużymi kołami i z przodu i z tyłu ;-)..
Dziewczyny,
ja Mutsiaka odradzam. Kumpela mi pozyczyła właśnie Urban Raider i jestem mega rozczarowana. Gondola taka mała, że Michałowi musze już nogi zginać, żeby się zmieścił, kosz na zakupy mikro- parę rzeczy tylko wchodzi i ta skrętna oś - moim zdaniem - porażka ( o wiele lepsze rozwiązane to skrętne koła). Jedną pozytywną sprawą to ogromne koła. Na takie śniegi jak teraz idealne.
Może wersja spacerowa będzize miała więcej plusów ale poki co.. lepszy był mój polski "no- name", kupiony dla Wojtka na allegro za 150 zł:)
Dobrze poznać opinię kogoś, kto miał okazję nim pojeździć..:tak:
Skoro mówisz, że przez skrętną oś nie prowadzi się najlepiej.., no to cóż..- szkoda.
Będę szukać czegoś innego..:tak:;-)
Aniu wizualnie wózek wygląda ślicznie.
No jak go pierwszy raz zobaczyłam, to oniemiałam :tak:.
Prezentuje się naprawdę fajnie..

Mam nadzieję, że jeszcze coś ciekawego wynajdę ;-)

ANNA22 wygląda rzeczywiście fajnie. Oczywiście wszystko to kwestia gustu. Najlepiej podejść do jakiegoś sklepu i obejrzeć na żywo.

Aniu tak jest fajny ten wózek - ja widziałam taki sam jak byłam jeszcze w ciąży i pan w sklepie go zachwalał, ale wiadomo - sprzedawca przeważnie tak będzie nakręcał klienta na kupno.
Komfort jazdy jest bardzo ważny i takie duże koła są fajne - ja mam przy swoim X-Landerze i podczas tej zimy już nieraz wybrnęłam ze śniegu.

reklama
A mój Sami ma zmienione łózeczko:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:. Jego starsza siostrzyczka(Niki) tak wariowała że złamała bok. Myślała ze utrzyma jej ciężar:baffled::baffled::baffled: Szybki tel do bratowej i mały spi już w innym łóżeczku :-p A juz sie bałam ze kolejny wydatek nas czeka:nerd:

Do góry