reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
a moj juz nie jezdzi w nosidelku w wozku boo jest za mala.ma tylko 74 cm dlugosci:(i jezdzi w tym owczym spiwosku i teraz to ma dopiero wygodnie:)))a parasolke to tez bym chciala jakas...zastanawiam sie nad tymi z Coneco....

Moja Martynka jeździ teraz w tym i jak go nie zajedzie (mamy kolor zielony), to Bartek go odziedziczy. Jest fajny, bo ma wszystkie koła podwójne i lekki. Jedyny minus, że do prania trzeba go rozkręcić (nie ma rzepów, czy czegoś tam, tylko na śrubki i trochę z tym zachodu) Może jeszcze brakuje szybki w budce, ale ona jest ruchoma i można ją mocno złożyć albo zupełnie wypiąć i tylko parasolkę na lato zamontować.
Wózek SATURN,CONECO +7xSUPERGRATIS+WYS 0zł, Wwa (528578318) - Aukcje internetowe Allegro

Ja się ostatnio do M śmiałam że chyba nie sprzedam nikomu mojej kołyski po smerfie. Normalnie to chyba będzie jedyna rzecz za którą będę tęsknić. I na samą myśl że mały niedługo z niej wyrośnie robi mi się tak smutno:-:)-D

Ja tak miałam z misiowym kombinezonem i już się łudziłam, że aukcja będzie nieważna, bo mieliśmy trochę problemów z kontaktem z babką co odkupiła, ale niestety poszedł w obce ręce :-(

A teraz mamy w dalszym ciągu Tako jumper i w kwietniu na bank będzie już spacerówka zamontowana, bo Bartek z gondoli wyrośnie. Z Martyną zresztą też jakoś tak zrobiliśmy, że na wiosnę już przesiadła się na inny wózek, tylko wtedy mieliśmy deltim voyager od siostry, a ten wózek to jak czołg - fajny był :-)

Czarna - a mi się podoba bardzo ten drugi co linka podałaś...

właśnie nie wiem, czy kupować parasolkę, bo w sumie do swojej Teutoni mam specerówkę, składa się ze stelażem, rozkłada na płasko i lekka w miarę, a tak to chustę mamy jeszcze... zobaczymy

mi tez chyba będzie szkoda rozstawać się z rzeczami mariki - najchętniej pożyczyłabym komuś (ciążowe rzeczy pozyczyłam) - ale dziś się dowiedziałam, ze przyjaciółka w ciązy to może będzie przydatne

A ja ciagle mysle o spacerówce i jak tylko sprzedam swój wózio to oczopląsu dostane tyle tego i tak naprawde nie ma idealnego bo kazdy ma cos w sobie i nie wiedomo który wybrac:baffled:

A ciekawe jak nasz wózek sprawdzi się jako spacerówka.
Wygląda dobrze a jako głęboki jest bardzo wygodny (tylko trzeba koła dopompować:-))

a dziś złapałam gume:), M skleja właśnie dętke, zrobie kiedyś zdjęcie błotka i przesle

Kiedy można przesiąść się na spacerówke bo u mnie gondola jest już maława

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry