reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Odnawiam wątek. Jak sprawują się Wasze pojazdy? Zadowolone jesteście?

My poruszamy się używaną kupione na ebay'u trojkołówką Teutonia Spirit S3 i rewelacja. A jak dzieciaki, mieszczą się jeszcze w gondolach? Juz nie mogę się doczekać przesiadki do spacerówki! Macie zamiar kupić dodatkowo jakies lekkie spacerówki-parasolki?

reklama
Ja na pewno :) z tym moim 5 piętrem to czekam na lekką parasolkę jak na zbawienie.
kiedyś wyczaiłam, ze najlżejszy jest mclaren (3 kg) i chyba taki kupię, ale to jak młody będzie próbował chodzić. Bedę starała się żeby raczej chodził, a parasolka będzie jak się zmęczy, no i oczywiście w podróże. Na razie podstawą jest spacerówka z wózka, który mam. Maciek w kwietniu konczy pol roku i wtedy chciałabym go przesadzic, chyba że wczesniej zacznie sie domagać innej niz leżąca pozycji na spacerze, albo wyrośnie z gondoli. Jeszcze sie w niej mieści ale już niewiele mu brakuje.
A wózek mam używany mutsy 4rider w wersji light. Był najlżejszy jaki udało mi się znaleźć :) stelaz waży 8 kg. I jestem z niego zadowolona. Jak już wcześniej pisałam trzymam go w bagażniku i ważne dla mnie jest, że łatwo się go składa i rozkłada. A duże koła pomagają jeżdzić w śniegu i chlapie jaka teraz mamy, co też było brane pod uwagę przy zakupie.

Jaaaaa jestem bardzo zadowolona z mojego wózeczka. I na pewno szybko się go nie pozbędę no chyba że coś mi odwali:rofl2::rofl2::rofl2: W gondoli się jeszcze mieści a do spacerówki przejdę jak się cieplej zrobi lub wyrośnie z gondoli. I parasolke też mam po Laurze;-)

a moj juz nie jezdzi w nosidelku w wozku boo jest za mala.ma tylko 74 cm dlugosci:(i jezdzi w tym owczym spiwosku i teraz to ma dopiero wygodnie:)))a parasolke to tez bym chciala jakas...zastanawiam sie nad tymi z Coneco....

my mamy Atlantic Espiro i na razie dopatrzyłam się jednego minusa - słaba amortyzacja, poza tym bardzo ok; też gdzieś w kwietniu przesiądziemy się do spacerówki, tym bardziej że rozkłada się na płasko
fajnie że piszecie o małych spacerówkach - parasolkach, w lipcu wybieramy się w góry, więc taka mała + nosidło będą niezbędne

reklama
Do góry