reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Niom :-D chyba tak.

Czarna bo kolor zielony jest ładny i daje takie ukojenie - my mamy pokój dzienny w kolorze zielenia a raczej są tam dwa odcienie zieleni.
Samusiowi będzie napewno dobrze.

reklama
U mnie tez kolor w pokoju dzidziusiowym zielony, tylko taki jasny.:tak:
Za to jak kupowalismy z M ubranka, to on mowil co chwile, "znowu niebieski, znowu niebieski" i w rezultacie wiekszosc ubranek jest zoltych! :szok::crazy:

A to powóz naszej dziecinki, wreszcie w domku!! Nasz dzidziusiowy pokój też w bardzo jasnej zieleni!!

Załączniki

• PHTO0108.JPG
    PHTO0108.JPG
    474,5 KB · Wyświetleń: 48
  • PHTO0109.jpg
    PHTO0109.jpg
    643,9 KB · Wyświetleń: 36
ale on ladny jak sie do rozlozy:tak::tak::tak:
mam pytanie do Ciebie Ula...czy przeslalabys mi instrukcje do tego wozka?tzn jak masz jakis skaner albo cus, bo mi nic nie wyslal. o ile ona nie jest jakas duza.bo dostalam sam wozek i tak wlasciwie to sie tyklko domyslamy jak sie go sklada, rozklada a nie chcemy czegos zepsuc na wejsciu.

Blond to może byś mi przesłała na priva Twój adres e-mail, a ja Ci zeskanuję te instrukcję i prześlę, ok?

magdziunia u nas w instrukcji napisali uwagę dot. prowadzenia wózka " Niniejszy produkt nie jest dostosowany do uprawiania joggingu,jazdy na wrotkach ani rolkach" a niby ma sportowe zawieszenie. Ale jak czytam tę instrukcję, to trzeba by wogóle z domu nie wychodzić żeby go nie zniszczyć:rofl2:
hahaha dobre w moim tego nie ma czyli moge sie uczyc na rolkach????????

Małaulka śliczniutki prawdziwy Mercedes:)))

reklama
Do góry