reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Ja do mojej spacerówki włożyłam Lalunie, a ta sie rozłożyła i niechciała wyjść później:-D:-D:-D

Aniuu ja w każdym wózeczku miałam regulowany podnóżek wiec Ci nie doradze;-)

Ja wczoraj próbowałam złożyć wózeczek i schowac pod łóżko ale niestey stelaż niewszedł wiec musi stac rozlożony:-p

reklama
Myślę, że tu chodzi o to, że jak dziecko zaśnie, to mu wiszą nóżki :confused:.Trudno mi coś doradzić, bo ja miałam we wszystkich wózkach regulowany podnóżek, a gondoli używałam ok pół roku. Na wiosnę przesiedliśmy się do spacerówki, Martynka wtedy jeszcze przez większość czasu leżała. Ja bym po porostu sprawdziła jak duża jest ta powierzchnia leżąca w spacerówce.

Aniaa, wiesz co, ja używałam gondolki do 8 miesiąca potem przesiadka do spacerówki bez regulacji podnóżka i powiem ci szczerze, że dla mnie nie był to jakiś masakryczny problem, nie dyndały jej jakoś tragicznie nóżki, gdybyś o tym nie napisała pewnie nawet nie zastanowiłabym się nad tym:confused: Może to tez zależy od potrzeb i założeń używania wózka bo my z reguły- auto, a jak na miasto, to kwestia drzemki pół godziny... jak wychodziliśmy na nogach, to zwykle z wyspanym dzieckiem wiec nie był to moze z tego względu dla nas żaden problem.
Teraz, Laura za chwile kończy 2 latka i dobrych 4 miesięcy nawet na miasto nie bierzemy wózka, bo drzemki ma uregulowane i ma mega frajde jak idzie sama chodnikiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej !! a oto nasz wózeczek, który wreszcie odebraliśmy ... tu jest wersja spacerowa, ale gondloke też mamy (mam nadzieję, że nie będzie zbyt mała...)
No i jeszcze te ogrodniczki ;-) nie mogłam się powstrzymać ;-) buciki to już prezencik jaki dosyaliśmy.

Załączniki

• DSC08428.JPG
    DSC08428.JPG
    83,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC08430.JPG
    DSC08430.JPG
    108 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08432.JPG
    DSC08432.JPG
    105,8 KB · Wyświetleń: 32
Aniaaa śliczniutki pojazd i kolorek miodzio:tak::tak::tak: Małemu bedzie wygodnie. Ogrodniczki tez pierwsza klasa. Ja tam lubuje sie własnei w takich ciuszkach. Mój smerf troche tego ma:-p

hej hej !! a oto nasz wózeczek, który wreszcie odebraliśmy ... tu jest wersja spacerowa, ale gondloke też mamy (mam nadzieję, że nie będzie zbyt mała...)
No i jeszcze te ogrodniczki ;-) nie mogłam się powstrzymać ;-) buciki to już prezencik jaki dosyaliśmy.

Ania, ale śliczny, a jakiej to firmy????

reklama
Do góry