reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna sliczna karoca i ten kolor :-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
WOW!!!! to się nazywa "sprzęcik" Pełen podziw ŚLiczny kolorKate sprytnie to wymyślił)))
A to moja karoca tzn Samiego jeszcze do tego jest fotelik samochodowy jestem MEGA ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 "Ferrari" super dla małego smerfika:-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Czarna, czy mogłabyś podac link do tego wózeczka na allegro czy nie są dostępne. Ja będę grudniową mamusią i jeszcze się waham jaki wózek wybrać. Na razie mam 2 typy: Baby design atlantic i Baby smile twister, ale ten twój też fajowy, jeśli mozesz to podaj jakąś stronkę, a jak nie to chociaż dokładną nazwę.
Dziekuje ślicznie naprawde jak mam go juz w domku jakos tak łatwiej mi sie oddycha. Chyba najwiekszy wydatek i decyzje mam za soba
BLizniaki tez sie zastanawiałam nad tymi wozeczkami co ty tylko u mnie odpadły ze wzgledu na wage
A takie cudenko ja zamowiłam (seledyn)
WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (435858399) - Aukcje internetowe Allegro
BLizniaki tez sie zastanawiałam nad tymi wozeczkami co ty tylko u mnie odpadły ze wzgledu na wage
A takie cudenko ja zamowiłam (seledyn)
WIELOFUNKCYJNY TREECO + FOTELIK, 3 GRATISY !!! (435858399) - Aukcje internetowe Allegro
blizniaki2000
Fanka BB :)
Czarna, dzięki za szybką odpowiedź. Wózek super, tylko muszę jeszcze rozważyć te kółka, bo myślałam raczej o pompowanych, pewnie przez to tamte wózki są cięższe, ale dla mnie nie ma to zbyt dużego znaczenia, bo mieszkamy w domku i mam tylko 3 schodki.
A powiedz, gdybyś miała tamte 2 wózki do wyboru, to na który byś sie zdecydowała
A powiedz, gdybyś miała tamte 2 wózki do wyboru, to na który byś sie zdecydowała
reklama
Minisia wnikajac bardziej szczegółowo w opis to mój ma rozkłądana spacerówke na płasko i zginana rączke. I w sumie to tobie musze podziekowac za moj wybór bo gdyby nie twoje poswiecenie w pomiarach itp niewiedziałabym co kupuje