reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Czarna, czy mogłabyś podac link do tego wózeczka na allegro czy nie są dostępne. Ja będę grudniową mamusią i jeszcze się waham jaki wózek wybrać. Na razie mam 2 typy: Baby design atlantic i Baby smile twister, ale ten twój też fajowy, jeśli mozesz to podaj jakąś stronkę, a jak nie to chociaż dokładną nazwę.

Czarna, dzięki za szybką odpowiedź. Wózek super, tylko muszę jeszcze rozważyć te kółka, bo myślałam raczej o pompowanych, pewnie przez to tamte wózki są cięższe, ale dla mnie nie ma to zbyt dużego znaczenia, bo mieszkamy w domku i mam tylko 3 schodki.
A powiedz, gdybyś miała tamte 2 wózki do wyboru, to na który byś sie zdecydowała

czarna no wiozek sliczny i bardzo podobny do mojego coneco!! wogole z opisu nie widze roznicy a nawet kolor taki sam tyleze moje foty nie byly takie wyrazne jak twoje!!! SUPER!!!!!!!!!!!!

reklama
Minisia wnikajac bardziej szczegółowo w opis to mój ma rozkłądana spacerówke na płasko i zginana rączke:-p. I w sumie to tobie musze podziekowac za moj wybór bo gdyby nie twoje poswiecenie w pomiarach itp niewiedziałabym co kupuje:-p

Do góry