reklama
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
dziewczynki super wózeczki
Hej hej !!
Nam też się szczęśliwie udało (prawie!!) kupić wózeczek, wybór padł na Transporter Mutsy (udało nam się go zamówić w dobrej cenie już jakiś czas temu), mamy go dzisiaj odebrać i...zapłacić :-) musimy jeszcze fotelik dokupić i zastanawiamy sie czy nie kupić używanego na allegro.
Tylko, że czywiście jak to kobieta zmienną bywa zaczełam miec znowu wątpliwośc, czy przypadkiem jednak nie zrezygnować z niego ... słyszałyście może coś o nich ?? Wyczytałam, że wadą jest to, że nie ma regulowanego podnóżka, tzn nie da się podnieść go do góry, żeby maluchowi nóżki nie zwisały.... myślicie, że to faktycznie jest duża wada ?? nie postrzegałam tego w ogóle właściwie jako jakiś negatyw, ale tak się wczoraj doczytałam...
Nam też się szczęśliwie udało (prawie!!) kupić wózeczek, wybór padł na Transporter Mutsy (udało nam się go zamówić w dobrej cenie już jakiś czas temu), mamy go dzisiaj odebrać i...zapłacić :-) musimy jeszcze fotelik dokupić i zastanawiamy sie czy nie kupić używanego na allegro.
Tylko, że czywiście jak to kobieta zmienną bywa zaczełam miec znowu wątpliwośc, czy przypadkiem jednak nie zrezygnować z niego ... słyszałyście może coś o nich ?? Wyczytałam, że wadą jest to, że nie ma regulowanego podnóżka, tzn nie da się podnieść go do góry, żeby maluchowi nóżki nie zwisały.... myślicie, że to faktycznie jest duża wada ?? nie postrzegałam tego w ogóle właściwie jako jakiś negatyw, ale tak się wczoraj doczytałam...
majeczka02
Fanka BB :)
My wózeczek kupimy jak już Maluszek będzie z nami-ale obserwuje niektóre aukcje i wiem,ze będzie to wózio z allegro
Aniu domyślam się, że chodzi o spacerówkę? To ja bym sprawdziła, bo nie wiem jak ten wózek wygląda. Czy jak będziesz z niej korzystać rozłożonej na płasko, bo dzidzia nie będzie jeszcze siedzieć czy nie będą nóżki dyndać Bo potem jak siedziąca, to da radę, ale tak na początku jak to będzie wyglądało.
reklama
Kasiu - właśnie na pierwsze miesiące jest gondolka... później (pewnie dopiero wiosną) założymy spacerówkę... więc chyba nie ma to wielkiego znaczenia... prawde powiedziawszy nigdy nie zwracałam uwagi na te podnóżki czy sa regulowane, czy nie, dopiero w opiniach o wózku pare osób pisało przy tym modelu, że to jego wada ...