reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

No właśnie z wyglądu nam się podoba ale nie wiem jak się sprawuje nie wiem jak się je prowadzi i ogólnie jakie są wrażenia na jego temat mamuś.
Nam zależało na tym aby był on dość wysoki bo oboje z M jesteśmy dość wysocy i nie chcemy schylać się do wózka :sorry2:

reklama
No właśnie chyba jest wyższy bo w sklepie wyglądał na wysoki i nam właśnie dlatego podpasował. Był zdecydowanie wyższy od innych i dlatego zwróciliśmy uwagę na niego no i z wyglądu też jest ok.

a ja mam łużeczko już ubrane:-) Laurusia chodzi po sypialni i dopytuje- dzidzia, dzidzia?? I głaszcze brzuszek i buzi daje, to jest takie słodkie uczucie, że nie potrafie opisać tego żadnymi słowami. łzy mi spływają jak o tym myślę. I powiem wam, że mimo tego, że znam już ból porodu, to cholernie sie boje ale jak patrze na Laure... życia sobie nie wyobrażam bez niej....................... a teraz będzie drugie takie szczęście.

a ja mam łużeczko już ubrane:-) Laurusia chodzi po sypialni i dopytuje- dzidzia, dzidzia?? I głaszcze brzuszek i buzi daje, to jest takie słodkie uczucie, że nie potrafie opisać tego żadnymi słowami. łzy mi spływają jak o tym myślę. I powiem wam, że mimo tego, że znam już ból porodu, to cholernie sie boje ale jak patrze na Laure... życia sobie nie wyobrażam bez niej....................... a teraz będzie drugie takie szczęście.
justyneczka aż mi łzy stanęły:tak: Musi to być słodkie, jak taki mały szkrabik rozmawia z brzuszkiem:-)

Nati skoro w sklepie wózek Wam podpasował i wygodnie się go prowadzi - to dobrze.
My zdecydowaliśmy się na X-Landera z racji wzrostu i łatwo się go prowadzi.

Justynko to musi super wyglądać - taka rozmowa dzidzi z brzuszkiem.

Też powolutku się szykuję, chociaż jeszcze 7 tyg. Wczoraj zaczęłam "wielkie pranie".

Wózeczek już stoi (zdecydowaliśmy się na wymarzony od początku, ale z racji ceny - używany - Teutonia Spirit s3) Teutonia - Producent wózków dziecięcych

Łóżeczko powinno dojść lada dzień, zamawiałam na Allegro bo taniej - Drewex Kuba II bez szuflady w kolorze ciemny orzech.

Jak patrzę na te cudne malutkie ciuszki i piękną pościel w misie to tak już mam ochotę zobaczyć moją Marikę :) wszystko takie słodkie...

reklama
Do góry