reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

justynka zrób fotke i pokaz nam to łóżeczko:tak:moja Lalunia otwiera szuflady i mówi dzidzi dzidzi. A jak mówie do niej gdzie Sami głaszcze po brzusiu i mówi aaaa (śpi):-D
kate śliczniutki wózeczek

Ja juz sie nie moge doczekac az rozłoze ale cierpliwie czekam:))))

ps w Lidlu od dzis (albo czwartku) sa fajniutkie lampki do kontaktu idealne przy maluszku. Jak obadam osobiscie to wam napisze. A to oferta
Lidl Online
i szlafroki
Lidl Online

reklama
Witajcie ,
jestem Lipcówką 2008 i pozwoliłam sobie do Was zawitać . Mam do sprzedania pieluchy ponieważ mój Maluch już z nich wyrósł a za duzo ich mieliśmy. Pieluch łącznie jest 176 sztuk w tym 108 sztuk Huggisów Classic 2 ( 3-6kg ) ( 72 sztuki 1 paczka i 36 sztuk -połowa drugiej ) oraz 68 sztuk Dady Premium ( 3-6 kg) ( pieluchy z Biedronki ). Moja sugerowana cena to 45 zł + ok.10 zł za przesłkę. Poniżej zamieszczam foto. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę o wiadomość na prv albo na maila liwka84@gmail.com :

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I ŻYCZĘ LEKKIEGO ROZWIĄZANIA :-)

taaaa... rolek to jeszcze nawet nie ma :) ale się uparł... ciekawe, czy mu się nie odmieni. W każdym razie odkłada kasę i chce na wiosnę kupić. A ja to chyba będę za nimi biegać albo jechać na rowerze, żeby nadążyć :)

Kate ja to tak kombinuje, że on na tym wózku to się zamierza podpierać, co by się za bardzo nie uszkodzić podczas nauki ;-):-p

Kate sprytnie to wymyślił:))))

A to moja karoca tzn Samiego:-p:-p:-p jeszcze do tego jest fotelik samochodowy:tak::tak::tak: jestem MEGA ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 46
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 37
  • wozek3.jpg
    wozek3.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry