reklama
Zastanawiamy się nad takim łóżeczkiem:
łóżeczko RADEK II TEAK SZUFLADA KLUPS+MATERAC (416416875) - Aukcje internetowe Allegro
lub nad Gluckiem. Tylko w Glucku szuflada jest nieprzykrywana:-(
łóżeczko RADEK II TEAK SZUFLADA KLUPS+MATERAC (416416875) - Aukcje internetowe Allegro
lub nad Gluckiem. Tylko w Glucku szuflada jest nieprzykrywana:-(
blond_20
Czarownica
fajnemoje jest bez szuflady ale nic wiecej nie wiem bo nie pamietam:-(
dziewczyny jakie materace kupujecie ?bo ja bede musiala wymienic i nie wiem
dziewczyny jakie materace kupujecie ?bo ja bede musiala wymienic i nie wiem
pampuszek:)
Początkująca w BB
ciril mam to łóżeczko i jest naprawde bardzo fajne, a co do materaca to bratowa poleciła mi gryczano-kokosowy. a wiec taki zakupiłam;-)
Melania bardzo fajny wózeczek. A ze cos nie kosztuje 1??? nie znaczy ze jest gorsze Ja dla Lauruni miałam za 300 i przejezdziła w nim bez problemu A kołyska fajniutka za podobna sie rozgladałam ale zdecydowałam sie na to moje cudenko i juz nie moge sie doczekac kiedy smerf bedzie w niej spał
Ciril fajniutkie łóżeczko takie tradycyjne. Co do materaca nie pamietam nawet jaki mam bym musiała spojrzec moze gdzies napisane
Ciril fajniutkie łóżeczko takie tradycyjne. Co do materaca nie pamietam nawet jaki mam bym musiała spojrzec moze gdzies napisane
Malena super zakup
Ciril fajne te lozeczko i dobrze,ze sa szuflady,bo zawsze cos mozna wcisnac;-)
My w sobote bylismy u kolezanki,ona chce sprzedac kolyske po swoim synku i za grosze z materacykiem,bo on nie uzywal-spi z nimi.Porozmawialismy i w koncu zdecydowalismy,ze za te pieniadze wezniemy,a po czasie kupimy normalne lozeczko,za tydzien mamy po nia jechac
Ciril fajne te lozeczko i dobrze,ze sa szuflady,bo zawsze cos mozna wcisnac;-)
My w sobote bylismy u kolezanki,ona chce sprzedac kolyske po swoim synku i za grosze z materacykiem,bo on nie uzywal-spi z nimi.Porozmawialismy i w koncu zdecydowalismy,ze za te pieniadze wezniemy,a po czasie kupimy normalne lozeczko,za tydzien mamy po nia jechac
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajna karoca dla Oliwci.
Mnie Dorcia przysłała smska, że dziś kupują, bo akurat mają pieniążki.
No i udało się.
Mnie Dorcia przysłała smska, że dziś kupują, bo akurat mają pieniążki.
No i udało się.
reklama