reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
To i ja czekam na foty kołyski:-).
A ciekawam na jak długo wystarczy maluchowi taka kołyska (a na ile normalne łóżeczko), bo też mnie korci takie cudeńko.
Czarna mogłabym prosić o info doświadczoną mamę?

a ja mam głupie pytanko, czy takie leżaczki są od noworodka, czy póżniej, bo ja mam upatrzony, ale nie wiem czy teraz czy pózniej

Chyba od poczatku. W foteliku samochodowym też chyba Maluchy podróżują na półleżaco...ale w sumie to nie jestem pewna.

Czarna śliczne cudo. My mamy taki wiklinowy kosz na kółkach po dzieciach mamy koleżanki - ma 20 lat i jest w idealnym stanie. Martynka z niego korzystała, potem siostrzeniec, synek znajomych, teraz czeka na córeczkę koleżanki, a od niej akurat wróci do nas. Praktycznie niezniszczalny, jak się dba jak należy, a zgadzam się, że ma swój urok. Nam służył przez pierwsze trzy miesiące.
Ppatqa leżaczek może być od początku jeśli rozkłada się na płasko, tak czytałam. W takim fotelku samochodowym-kołysce, gdzie nóżki są nieco uniesione dziecko też nie powinno spędzać za dużo czasu. Najlepiej na płasko i na twardym. My szybko korzystaliśmy z maty podłogowej. Martynka miała ok 2 miesięcy jak już wierzgała na dywanie i usmiechała do grzechotek i lampek na choince :-).

No to real foty mojego cuda!!!!!!!!!
Co do funkcjonalności. Gdybym musiała kupowac nowe łóżeczko + kołyskę. Napewno tylko łóżeczko bym kupiła bo wiadomo na dłuzej starczy. A ze mam łóżeczko po Laurze postanowiłam zaszaleć i dokupic kołyske. Starczy na ok 5/6 miesiecy wiem ze nie na długo ale zawsze potem moge sprzedac:-p
Zalezało mi na czyms takim bo zawsze bede miała pod nosem smerfa i bede spokojniejsza ze Laurcia nie zrobi mu krzywdy.
Pierwsze foty samej kołyski kolejne z pościela jaka zakupiłam wczesniej (do wózka)trzeba kliknąć aby byly wieksze
KURNE ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA:-p

Załączniki

• DSC03665.jpg
    DSC03665.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03666.jpg
    DSC03666.jpg
    259,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03668.jpg
    DSC03668.jpg
    236,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC03669.jpg