reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
To i ja czekam na foty kołyski:-).
A ciekawam na jak długo wystarczy maluchowi taka kołyska (a na ile normalne łóżeczko), bo też mnie korci takie cudeńko.
Czarna mogłabym prosić o info doświadczoną mamę?

a ja mam głupie pytanko, czy takie leżaczki są od noworodka, czy póżniej, bo ja mam upatrzony, ale nie wiem czy teraz czy pózniej

Chyba od poczatku. W foteliku samochodowym też chyba Maluchy podróżują na półleżaco...ale w sumie to nie jestem pewna.

Czarna śliczne cudo. My mamy taki wiklinowy kosz na kółkach po dzieciach mamy koleżanki - ma 20 lat i jest w idealnym stanie. Martynka z niego korzystała, potem siostrzeniec, synek znajomych, teraz czeka na córeczkę koleżanki, a od niej akurat wróci do nas. Praktycznie niezniszczalny, jak się dba jak należy, a zgadzam się, że ma swój urok. Nam służył przez pierwsze trzy miesiące.
Ppatqa leżaczek może być od początku jeśli rozkłada się na płasko, tak czytałam. W takim fotelku samochodowym-kołysce, gdzie nóżki są nieco uniesione dziecko też nie powinno spędzać za dużo czasu. Najlepiej na płasko i na twardym. My szybko korzystaliśmy z maty podłogowej. Martynka miała ok 2 miesięcy jak już wierzgała na dywanie i usmiechała do grzechotek i lampek na choince :-).

No to real foty mojego cuda!!!!!!!!!
Co do funkcjonalności. Gdybym musiała kupowac nowe łóżeczko + kołyskę. Napewno tylko łóżeczko bym kupiła bo wiadomo na dłuzej starczy. A ze mam łóżeczko po Laurze postanowiłam zaszaleć i dokupic kołyske. Starczy na ok 5/6 miesiecy wiem ze nie na długo ale zawsze potem moge sprzedac:-p
Zalezało mi na czyms takim bo zawsze bede miała pod nosem smerfa i bede spokojniejsza ze Laurcia nie zrobi mu krzywdy.
Pierwsze foty samej kołyski kolejne z pościela jaka zakupiłam wczesniej (do wózka)trzeba kliknąć aby byly wieksze
KURNE ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA:-p

Załączniki

• DSC03665.jpg
    DSC03665.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC03666.jpg
    DSC03666.jpg
    259,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC03668.jpg
    DSC03668.jpg
    236,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC03669.jpg