reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Dziękuje

Kurde musze ją złożyć bo mi jej szkoda aby tak stała. A z drugiej strony co wyjde do sypialni to morda mi sie cieszy:zawstydzona/y:

Czarna padłam jak zobaczyłam Twoją kołyskę:sorry2:
jak będziesz miała zamiar sprzedać to daj znać koniecznie!!

leżaczek przydatna sprawa:tak:

my wymienialiśmy własnie wózek z casuala na mutsy 4 driver next i jestem
taka hepi, że szok! Jest to wózek 3 funkcyjny ale dzięki pompowanym kołom spacerówka prowadzi się tak lekko, że parasolka narazie w odstawce. Polecam szczerze:tak:

co do tego TAKO nowego to nie zły ale kurcze spacerówka kubełek:dry: i koła piankowe:dry:

Sa_raa czy ja o czyms nie wiem???????:-p

jezeli nikt z rodzinki nie zaciazy napewno bede sprzedawac bo czwarteo baby juz niechce:szok::-D:-D:-D:-D

kołyska juz złożona bo co chwile latałam do sypialni i sie cieszyłam jak mysz do sera:-D

czarna narazie cisza ale niedługo trzeba się będzie za "robienie" córeczki do parki wziąść:-D
trzymam za słowo, że dasz znać:cool2:

Ja też polują na ładną kołyskę. Niestety łyżeczko nie zmieści się nam w sypialnia bardzo bym chciała mieć Kacperka a noc przy sobie. W ciągu dnia planuje żeby był w swoim pokoiku lub tam gdzie my będziemy. Kołyska na kółkach w tym wypadku będzie doskonałym rozwiązaniem :) Szczególnie że przez pierwsze miesiące ponoć nie powinno dziecko korzystać z leżaczka :baffled:

A o to nasz wybór wózka :) Składają się na niego dziadkowie to możemy zaszaleć :) Potem tylko dokupi się spacerówkę do podwozia :)

INGLESINA - VITTORIA głęboki - kolor BIANCO BLU - 1szt.

reklama
Do góry