reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Dziękuje

Kurde musze ją złożyć bo mi jej szkoda aby tak stała. A z drugiej strony co wyjde do sypialni to morda mi sie cieszy:zawstydzona/y:

Czarna padłam jak zobaczyłam Twoją kołyskę:sorry2:
jak będziesz miała zamiar sprzedać to daj znać koniecznie!!

leżaczek przydatna sprawa:tak:

my wymienialiśmy własnie wózek z casuala na mutsy 4 driver next i jestem
taka hepi, że szok! Jest to wózek 3 funkcyjny ale dzięki pompowanym kołom spacerówka prowadzi się tak lekko, że parasolka narazie w odstawce. Polecam szczerze:tak:

co do tego TAKO nowego to nie zły ale kurcze spacerówka kubełek:dry: i koła piankowe:dry:

Sa_raa czy ja o czyms nie wiem???????:-p

jezeli nikt z rodzinki nie zaciazy napewno bede sprzedawac bo czwarteo baby juz niechce:szok::-D:-D:-D:-D

kołyska juz złożona bo co chwile latałam do sypialni i sie cieszyłam jak mysz do sera:-D

czarna narazie cisza ale niedługo trzeba się będzie za "robienie" córeczki do parki wziąść:-D
trzymam za słowo, że dasz znać:cool2:

Ja też polują na ładną kołyskę. Niestety łyżeczko nie zmieści się nam w sypialnia bardzo bym chciała mieć Kacperka a noc przy sobie. W ciągu dnia planuje żeby był w swoim pokoiku lub tam gdzie my będziemy. Kołyska na kółkach w tym wypadku będzie doskonałym rozwiązaniem :) Szczególnie że przez pierwsze miesiące ponoć nie powinno dziecko korzystać z leżaczka :baffled:

A o to nasz wybór wózka :) Składają się na niego dziadkowie to możemy zaszaleć :) Potem tylko dokupi się spacerówkę do podwozia :)

INGLESINA - VITTORIA głęboki - kolor BIANCO BLU - 1szt.

reklama
Do góry