reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Dokładnie magdziunia, a myślę, że nie ma co specjalnie inwestować w pierwszy wózek, bo jak twierdzą szczęśliwe posiadaczki dzieci, spacerówki od tych wózków z gondolami są ciężkie i po "zużyciu" gondoli (ok. pół roku w naszym przypadku) lepiej zainwestować w porządną spacerówkę, ktorą dzidzia pojeździ nawet do 3 roku.

Ja tam ekspertem nie jestem, ale troszkę "zaczerpnęłam" języka od znawczyń :-)

POpieram Przedmowczynie. Kupilismy z Piotrkiem wozek Julce zaraz po narodzinach, w ktorym jezdzila tylko kilka razy jako niemowlak, bo zaraz zaczela siedziec i dostalam od rodzicow lekka spacerowke (dosc porzadna), ktora jeszcze do tej wiosny jej sluzyla. Fajna byla, to lekka i skladana. Ale zima, to tylko tamten pierwszy wozek.

Zgadzam się, że spacerówki są dużo lżejsze i bardziej praktyczne niż te z wózków wielofunkcyjnych, bo tam trzeba iść na kompromis. Rozważaliśmy kupno tylko głębokiego wózka i potem na wakacje spacerówki, ale koszt jest podobny jeśli jeden i drugi mają być porządne. Dlatego teraz przy wyborze wózka sprawdzamy różne warianty i testujemy je z prawie dwuletnią córką, to jest pomocne. Jak macie pod ręką małe dzieci w rodzinie, to polecam wypożyczyć na poszukiwania.

Dlatego ja chciałabym wielofunkcyjny z dużą gondolą, bo raczej długo będziemy tym jeździły, w rozsądnej cenie, a później się zobaczy.

O widzicie - dobrze tak się naradzić wspólnie.
Co dwie głowy to jnie jedna ... a w naszym, forumowym wypadku to i więcej niż 5 :-D

Kasiu to ja wypożyczę na czas zakupów swoją siostrę i jej 3letnia córkę;-) Ta starsza doradzi a ta młodsza przymierzy hehehehe

reklama
A ja chyba bede miałą wymarzoną kołyskę:-p:-p:-p M się zgodził na zakup nówki:-p:-p:-p
jak sie zdecyduje na 100 % to wam pokaze jaką;-)

Do góry