reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Też chcę mieć wcześmiej wszystko poprane i poprasowane, więc mąż dostaje do kupienia tylko te rzeczy, których nie trzeba prać.
Dzisiaj przemyślałam nowy sposób sterylizowania butelek i laktatora (nie mam mikrofali:no:). Będę to robiła w urządzeniu do gotowania na parze:tak::-D. Nastawię na 15 minh. ttemperatura pary jest taka sama jak w fachowych sterylizatorach do butelek:-D

reklama
majeczka foteliki maxi cosi są jednymi z najlepszych fotelików:tak:
jednak jedna z informacji w aukcji jest nieprawdziwa otóż nie wepnie się go na wszystkie stelaże wózków:no:
ja w tańszej cenie kupiłam na allegro nowszy model czyli cabrio który faktycznie wpina się na stelaże podanych wózków używany

jeśli jednak chcesz nowy i wpinanie na wózki Cię nie dotyczy lub nie interesuje to cena jest jak najbardziej ok:tak:

dość ciekawe, jak ktoś ma odrębny pokoik dla Maluszka, to całkiem fajny pomysł, ale do nas do jednego pokoju niestety za duże:sorry:

Dorzucę kamyczki do ogródka ;-) Ostatnio siostra przysłała mi ten adres JUMPER TAKO Wózek wielofunkcyjny pianka (398267069) - Aukcje internetowe Allegro Wczoraj widzieliśmy go na żywo. Przetestowany na Martynce. Jest trochę mniejszy od toledo czy atlantica. Ma ładną spacerówkę montowaną tyłem lub przodem, rozkładana na płasko. Można wpiąć fotelik, czyli to wszystko czego brakowało w tamtych jest w tym. No i Martyna dobrze się czuła w środku, bo normalnie ryczy jak jej się oparcie opuści, a tu z takim przejęciem pomagała - kochana siostrzyczka :-D. Nie wiem ile razy to już pisałam :confused::-D:-D:-D:dry:, ale ten nam się na prawdę spodobał. Zdecydowaliśmy, że na wiosnę kupimy bagażnik dachowy więc spokojnie oba wózki się zmieszczą do środka.
Jeśli chodzi o baldachim, to ja byłam zadowolona. Fakt, że miałam 3 sztuki i mogłam często zmieniać, ale się przydawał. Teraz też będziemy korzystać, bo dzidzia bedzie z nami w pokoju i chociażby telewizor wieczorem nie będzie tak migał. A w zasypianiu mojej córce bardzo pomagają od urodzenia do dziś "kołysanki-utulanki" Magdy Umer i Turnaua.
Przygotowania też zostawię na wrześień. Teściowa planuje urlop jak już mi będzie ciężko i pewnie z moją mamą pomogą M posprzątać przed naszym powrotem i przyszykować łóżeczko i duperelki więc o to się nie martwię.

Antuanet mi sie podoba to łóżeczko_tapcznik
Kasia 1978 a ten wóziczek baaardzo ładny i bardzo podobny do mojego coneco V3

Śliczne te rzeczy - naprawdę.

Ja też chyba będę się rozglądać za wózkiem z Allegro.
Co do Tako to bardzo fajny jest i biorę go pod uwagę.

reklama
Kasia, widziałam ten wózek w sklepie i nawet mi się spodobał, Panie w sklepie bardzo go polecały!!
Mi również przypadł mi do gustu wózek firmy Polak, najnowszy model Smart. (gondola duża)
http://www.polak.com.pl/index.php?lang=pl
Oczywiście podoba mi się X-lander i Bolder, ale cena ok. 1700 zł mnie powaliła.

Antuanet łóżeczko super, ale nie wiem czy przez te dodatkowe szafki wymiary
łóżeczka nie są mniejsze od tradycyjnych?

Ostatnia edycja:
Do góry