reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Aniaaa ale moze poszukaj Graco z otwieranym bokiem bo to naprawde jest bardzoooooo przydatne (jak wyciagane szczebelki w łóżeczkach drewnianych:tak:) Bynajmniej moim zdaniem:tak:

reklama
Andzia, taki sam wozek (kolor jak nr 6 z tej aukcji) kupilismy Julce. Byla w nim na spacerze niestety tylko kilka razy (gdy spadl snieg). Wozek jest dosc ciezki, takze musialam kogos prosic o zniesienie/wniesienie. I nie miescil sie do bagaznika... Ale poza tymi dwoma aspektami, bylam w pelni zadowolona. Swietny na nasze "dobre" chodniki, krawezniki, kaluze itd. Bardzo solidny (nawet zima sobie radzil). Teraz pewnie Maluszkowi bedzie sluzyl przez kilka miesiecy. Pomysl/popatrz, zanim sie zdecydujesz. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Wiecie tak sobie pomyślałam,że kupię wózek z wyjmowaną gondola. Spacerówkę kupię osobno blizej lata. Maluszek bedzie już wiekszy. Bardzo podobaja mi się wozki z allegro-ale jakoś boje się kupić,a co jak nie bedzie taki jak na foto?:szok: Bo oferty faktycznie sa kuszace:tak:

Majeczko bo to sie robi tak:
Idu do sklepu macasz, badasz w zdłuż i w szerz. I jak juz masz 100% pewności kupujesz na allegro:-p Ja tak napewno zrobie

Ja oglądałam na żywo wózek firmy espiro atlantic 2w1 cena 889pln i jedo bartatina 1320 pln 3w1 (z fotelikiem wpinanym) bardzo ok się wydają.

:-DCzarna własnie tak zrobiłam pomacałam w sklepie-na allegro niby takie same tylko niższa cena:-):tak:niz w sklepie. Może i skusze sie na taki zakup:blink:

Jak naprawde sie boisz to wyczaj cos innego i tanszego na żywca. I znajdz to na allegro i zamów wtedy bedziesz wiedziała czy opłaca sie tak kupowac czy nie.
Ja juz kupiłam dużo rzeczy na allegro i naprawde jeszcze nie trafiłam na nic złego i nie zostałam oszukana. Ważna rada aby sprawdzic kupujacego czyli opinie/komentarze o nim. I jezeli nie posiada neg to myśle ze nie ma co sie obawiac. I jeszcze jedno przed dokonaniem zakupu dobrze sie skontaktowac ze sprzedajacym i sie dowiedziecz czy aby dany produkt w danym kolorze itp napewno jest dostępny:tak:

reklama
Do góry