reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Niom troche taki jak czołg ale ja chce miec wózek z przekładana rączka( chodzi najbardziej jak dziecko jeżdi w spacerówce ,zeby niebyło do mnie plecami) i z duzymi kołami a takich jest mało....:-(
Lub ewentualnie coś takiego http://allegro.pl/item379430334_nowosc_2008_adbor_ring_gleboki_i_spacerowy_lux.html
Lub ewentualnie coś takiego http://allegro.pl/item379430334_nowosc_2008_adbor_ring_gleboki_i_spacerowy_lux.html
Ostatnia edycja:
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Andzia, taki sam wozek (kolor jak nr 6 z tej aukcji) kupilismy Julce. Byla w nim na spacerze niestety tylko kilka razy (gdy spadl snieg). Wozek jest dosc ciezki, takze musialam kogos prosic o zniesienie/wniesienie. I nie miescil sie do bagaznika... Ale poza tymi dwoma aspektami, bylam w pelni zadowolona. Swietny na nasze "dobre" chodniki, krawezniki, kaluze itd. Bardzo solidny (nawet zima sobie radzil). Teraz pewnie Maluszkowi bedzie sluzyl przez kilka miesiecy. Pomysl/popatrz, zanim sie zdecydujesz. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
majeczka02
Fanka BB :)
Wiecie tak sobie pomyślałam,że kupię wózek z wyjmowaną gondola. Spacerówkę kupię osobno blizej lata. Maluszek bedzie już wiekszy. Bardzo podobaja mi się wozki z allegro-ale jakoś boje się kupić,a co jak nie bedzie taki jak na foto?
Bo oferty faktycznie sa kuszace

majeczka02
Fanka BB :)
Majeczko bo to sie robi tak:
Idu do sklepu macasz, badasz w zdłuż i w szerz. I jak juz masz 100% pewności kupujesz na allegroJa tak napewno zrobie

Czarna własnie tak zrobiłam pomacałam w sklepie-na allegro niby takie same tylko niższa cena:-)
niz w sklepie. Może i skusze sie na taki zakup
![]()
Jak naprawde sie boisz to wyczaj cos innego i tanszego na żywca. I znajdz to na allegro i zamów wtedy bedziesz wiedziała czy opłaca sie tak kupowac czy nie.
Ja juz kupiłam dużo rzeczy na allegro i naprawde jeszcze nie trafiłam na nic złego i nie zostałam oszukana. Ważna rada aby sprawdzic kupujacego czyli opinie/komentarze o nim. I jezeli nie posiada neg to myśle ze nie ma co sie obawiac. I jeszcze jedno przed dokonaniem zakupu dobrze sie skontaktowac ze sprzedajacym i sie dowiedziecz czy aby dany produkt w danym kolorze itp napewno jest dostępny

reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
Dziewczyny a może mi poradziecie jakąś spacerówkę z przekładaną rączką i dużymi kołami ????