reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Oj paździoszkowe pojazdy super.
A u nas też wózek Coneco się sprawdził na wyjeździe - ale jak tak dalej pójdzie to za rok trzeba będzie kupić nowy.

Po takich wertepach jeździliśmy idąc na plażę (byliśmy w Chłapowie niedaleko Władysławowa) - to znaczy mogliśmy znosić po schodkach, ale wyczailiśmy troszkę dłuższą drogę jarem i tam były kamienie.
Może po wyczyszczeniu kółek z piasku plażowego i nasmarowaniu będzie prawie jak nowy ;-)
Nie jest z nim tak źle - jeździ niezawodnie tylko trochę skrzypi przy mocowaniach od kółek.

Po takich wertepach jeździliśmy idąc na plażę (byliśmy w Chłapowie niedaleko Władysławowa) - to znaczy mogliśmy znosić po schodkach, ale wyczailiśmy troszkę dłuższą drogę jarem i tam były kamienie.
Może po wyczyszczeniu kółek z piasku plażowego i nasmarowaniu będzie prawie jak nowy ;-)
Nie jest z nim tak źle - jeździ niezawodnie tylko trochę skrzypi przy mocowaniach od kółek.

Myślę, że takie zabiegi "postawią wózek na nogi" ;-)
Ja się tak przyzwyczaiłam do cudownego prowadzenia naszego Graco Trekko,
że parasolka wydaje się bardzo siermiężna. Ale na wyjazdy super!

reklama
Do góry