reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Dziewczyny kupowalyscie lozeczko w sklepach stacjonarnych czy na allegro? Pytam bo widze, ze na allegro mozna caly komplet w sensie lozeczko z materacem, posciel, wypelnienie i ochraniacz do lozeczka kupic za taka cene jak w normalnym sklepie samo lozeczko.
My wozka jeszcze nie mamy, ale nasz typ to Tutek Torero.
Ja jeszcze nie kupilam ale zastanawialam sie nad całym zestawem z allegro :-) mialam sprawdzic ile wszystko osobno kosztuje i czy to sie oplaca?? Jedyny minus to to ze nie mozna pomacac

reklama
Ja chyba tez zamowie na allegro caly zestaw plus dodatkowe komplety poscieli. Chyba tak wyjdzie taniej niz kupowanie osobno kazdej rzeczy.

ja kupiłam cały zestaw przez allegro(łózeczko, pościel, materac itp) wszystko przyszło i jest git :) cenowo myśle, że taniej w stacjonarnym się nie znajdzie.

Ja mam lóżeczko biale firmy klupś radek II. Cenowo ok, w sklepie stacjonarnym kupilam po tyle co na necie są bo dostałam na duże zakupy Rabat :-D a materac firmy fiki miki wiec jakościowo super jeśli któraś mama nie ma możliwości obejrEnia na żywo przed zakupem to polecam.

Ja tez kupowałam cały zestaw łącznie z pościelą przez allegro, wszystko było ok. Ze swojej strony mogę poradzić aby nie zaopatrywać się w dużą ilość kompletów pościeli (poszwa na kołdrę i poduszkę), bo może okazać się nie przydatne. U nas użyte było kilka razy, dopiero w okolicach pierwszych urodzin zaczęliśmy używać kołderki, która i tak była wciąż rozkopywana a potem okazała się po prostu za mała. Kupcie za to kilka prześcieradeł na wymianę bo pampersy, szczególnie na początku, kiedy bobaski mają takie chudziutkie nóżki i dupcie, lubią przeciekać.

reklama
Do góry