emri
Fanka BB :)
U mnie najlepsze koszule to takie, które głęboko rozpinaly się po środku albo takie z odchylanymi cyckami :-) do samego porodu faktycznie coś co można wyrzucić i głęboko rozpinane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja do porodu miałam kupiona z allegro taka chyba za 20 zl koszule nocna rozpinana po bokach jak do karmienia. Myślałam, ze będzie do wyrzucenia a wcale nie byla jakos pobrudzona. Po praniu spokojnie byla uzywana. Ale i tak lepiej mieć taka spisana na straty jak dla mnie musi być taka przed kolano. Koszulka męża za krótka bo osobiście z odkrytym tylkiem nie chciałaby paradowaćDziewczyny a jakie koszule do porodu najlepsze ? pytanie do tych co nie dostaną w szpitalu ( w moim podobno trzeba mieć swoją ) i nie wiem jaka bedzie najlepsza ? jakby któraś jakiś link z przykładowym zdjęciem wrzuciła to byłabym wdzieczna
Ja tez mialam cos w tym stylu, po praniu sladu nie bylo I potem jeszcze do karmienia byla idealnaJa do porodu miałam kupiona z allegro taka chyba za 20 zl koszule nocna rozpinana po bokach jak do karmienia. Myślałam, ze będzie do wyrzucenia a wcale nie byla jakos pobrudzona. Po praniu spokojnie byla uzywana. Ale i tak lepiej mieć taka spisana na straty jak dla mnie musi być taka przed kolano. Koszulka męża za krótka bo osobiście z odkrytym tylkiem nie chciałaby paradować
Ja miałam dokladnie cos jak na tej aukcji:
Link do: Koszula ciążowa nocna do karmienia porodu rozm.L