reklama
wenaa
Zaangażowana w BB
Angelikaaa Hehe ja obiecałam sobie, że nie kupię nic do połowy ciąży i jeszcze nie kupiłam ale babcia poszalala bo to pierwszy wnuk...
Ale nie wiem czemu nie mogę wrzucić zdjęcia. .. cały czas przetwarza...
Ale nie wiem czemu nie mogę wrzucić zdjęcia. .. cały czas przetwarza...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia
Fanka BB :)
Link do: Odzież ciążowa, sukienki, spódnice, spodnie, legginsy, stroje, rzeszów Znalazłam sklep z odzieżą ciążową w przystępnych cenach, może którejś się przyda
To ja też już się pochwalę bo ostatnio byłam na herbatce u brata i Lenka już prezenty dostaje :
Okasia super ta stronka teraz widzę że kupiłam taka sama koszule nocna do spania i karmienia jak jest w tym sklepieLink do: Odzież ciążowa, sukienki, spódnice, spodnie, legginsy, stroje, rzeszów Znalazłam sklep z odzieżą ciążową w przystępnych cenach, może którejś się przyda
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wenaa
Zaangażowana w BB
Angelika sliczne te pajacyki wlasnie na takie poluje, ale nie moge nigdzie spotkac.
Wenaa Moze za duzy plik, ja tak mialam wtedy ladowalo I ladowalo a potem wyskakiwalo, ze rozmiar za duzy a po zmniejszeniu weszlo
No niestety zmniejszyłam do minimum i itak nie wgrywa się. ..
Matusiak slìiiiiiiczne )
Angelikaaa
Mi z telefonu tez sie nie chciały załadować zdjęcia, dopiero musiałam pokombinować i z tableta sie udało :-).
Co chodzi o piżamę to nie polecam do karmienia takich rozpinanych na piersi po boku, z prawej i lewej strony. Ja ja wspominam jako szpitalny koszmar ;-). Cieżko z małym noworodkiem na ręku zapiać, cycek cały na wierzchu, goście odwiedzający obok, a ja robiąca dziwne przyruchy aby zachować trochę godności ;-)
Co chodzi o piżamę to nie polecam do karmienia takich rozpinanych na piersi po boku, z prawej i lewej strony. Ja ja wspominam jako szpitalny koszmar ;-). Cieżko z małym noworodkiem na ręku zapiać, cycek cały na wierzchu, goście odwiedzający obok, a ja robiąca dziwne przyruchy aby zachować trochę godności ;-)
reklama
fryte3qa
Przyszła do mnie cudowna paczuszka
Niedawno pytałam Was o pewnego sprzedającego na Allegro, nie doczekałam się recenzji, a że miałam doła to musiałam jakoś poprawić sobie humor hehe i złożyłam zamówienie, za wszystkie ciuszki zapłaciłam 107 zł + przesyłka gratis od 100 zł.
Jakość na prawdę fajna. Ciuszki z pepco oceniam tak 6,5/10, z Georga 9,5/10, a te tak 8/10 spokojnie, może nawet 8,5
Ale cieszyyy kompletowanie wyprawki już się nie mogę doczekać, aż mąż skończy malowanie, wstawimy komodę i łóżeczko
Niedawno pytałam Was o pewnego sprzedającego na Allegro, nie doczekałam się recenzji, a że miałam doła to musiałam jakoś poprawić sobie humor hehe i złożyłam zamówienie, za wszystkie ciuszki zapłaciłam 107 zł + przesyłka gratis od 100 zł.
Jakość na prawdę fajna. Ciuszki z pepco oceniam tak 6,5/10, z Georga 9,5/10, a te tak 8/10 spokojnie, może nawet 8,5
Ale cieszyyy kompletowanie wyprawki już się nie mogę doczekać, aż mąż skończy malowanie, wstawimy komodę i łóżeczko
Załączniki