fryte3qa
Fanka BB :)
właśnie te w miętowe serduszka najbardziej mi się podobają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dzisiejsze zakupy w Pepco, bodziaki za 5,99 zł i czapeczka za 1,99 zł
Zobacz załącznik 754040
Ja właśnie praktycznie większość z olx zamowilam teraz trafiłam na 7 szt Nowych body z George z Disney za 14zl siostra mi je dzisiaj odbiera bo mieszka w Bydgoszczy na prawdę są rewelacyjne ciuszki jeszcze bardziej mi się podobają niż te nowe co w lidlu kupiłam i jeszcze przeliczajac dałam za 8 szt około 70 złJa skupię się na bodziakach z krótkim rękawem i pajacach, ewentualnie długi rękaw i śpiochy albo półśpiochy. Na 62-68 trzeba będzie poszukać jakiś jesienny kombinezon albo ocieplany pajac.
Takie maluszki nie niszczą praktycznie ubranek i spokojnie można kupować używane. Dopiero jak zaczyna rozszerzać się dietę, dziecko pełza czy raczkuje wtedy ubranka niszczą się mocno.
Popatrzcie na olx czasem za grosze można kupić np nowy 5 pak bodziaków z F&F czy innej firmy. Ostatnio byłam i niestety żadnych promocji nie było, choć czasem robią fajne obniżki.
no az sama w szoku jestem nie myslalam ze tyle tego mam do pol roku mi starczy napewnoAle Ci dobrze, a ja się muszę z tymi strasznymi zakupami zmagać