reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Liczne problemy z oparciem, podobno z jednej strony cos nie trzyma pomimo recznych dokrecen, przez co dzieci krzywo leza. Ttzeba je co chwile poprawiac. I to nie jest opinia jednej osoby, one sie powtarzaja wlasnie z tym konkretnym przykladem. Nie wiem sama, moze to jakas wadliwa seria wyszla.

A osoby ktore nie podaja zadnych wad lub inne to same pisza ze poki co korzystaja z gondoli. Takze wszystko przed nimi i mysle ze cos w tym musi byc.

bardzo mi sie podoba gondola tego wózka Adamex ale spaceriwka juz nie mój styl. z resztą ja juz mam swój ukochany...za każdym razem gdy wchodzę do sypialni(tam stoi póki co) to sie nim zachwycam

Jak chcesz zamawiać z tego sklepu, to radzę dużo wcześniej. Mnie Ci państwo zrobili w balona, ponad miesiąc jak nie dłużej czekałam na wózek, zwlekali z tyg na tydz za każdym razem głupio się tlumaczac. Wkoncu urodziłam i byłam bez wózka, potem na gwałt szukałam.
To tak na marginesie, no może po prostu ja miałam pecha...

skusiłam się dzisiaj :) nie mogłam wytrzymać!
WP_20160408_001.jpg

Załączniki

• WP_20160408_001.jpg
    WP_20160408_001.jpg
    782,7 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Do góry