reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

Ja planuje inna huśtawkę, jak znajdę, to podlinkuje. Ja jeszcze w maju jadę do Polski na ślub przyjaciolki, ktora jest w ciąży praktycznie równo ze mną hihi i się martwię, co za kieckę mam kupic. Chciałam dluga, bo lubię, ale w 7 miesiącu, nie wiadomo w jakich rozmiarach, mogę wyglądać jak szafa...

Jakies rady? Pomysly?

Mam! Link do: Huśtawka 'Cuda Oceanu' - Fisher Price, T2713 - Huśtawki - od 0 miesięcy :: 599.00 zł | Sklep Linkbaby
Oczywiście ja planuje używke. Być może nawet moja sióstr ma ja gdzies schowana, to będzie pod nosem :p bo z obserwacji, jest naprawde niezla.
Kochana ja też mam w maju ślub tylko ze tu w DE i będę świadkowa i też będę szukać kiecki tylko muszę teraz kupić jakąś obszerna na brzuszek żeby za miesiąc się zmieścił bo 7 maja ślub :)

reklama
Ja planuje inna huśtawkę, jak znajdę, to podlinkuje. Ja jeszcze w maju jadę do Polski na ślub przyjaciolki, ktora jest w ciąży praktycznie równo ze mną hihi i się martwię, co za kieckę mam kupic. Chciałam dluga, bo lubię, ale w 7 miesiącu, nie wiadomo w jakich rozmiarach, mogę wyglądać jak szafa...

Jakies rady? Pomysly?

Mam! Link do: Huśtawka 'Cuda Oceanu' - Fisher Price, T2713 - Huśtawki - od 0 miesięcy :: 599.00 zł | Sklep Linkbaby
Oczywiście ja planuje używke. Być może nawet moja sióstr ma ja gdzies schowana, to będzie pod nosem :p bo z obserwacji, jest naprawde niezla.
Fajna jest, tylko szykuj duuzo baterii :-) ja miałam przy synku uzywke oczywiście, fajna była, potem zaczęła się zacinac :-)

nati, Matusiak - ja tez mam w tym roku ślub I wesele znajomych, ale uwaga, 15 sierpnia :-D:-D:rofl2:
termin mam na 21, więc może dotrwam. a wesele 300km od domu :wink:
teraz też szukam jakiejś kiecki, bo 2 kwietnia mamy imprezę rodzinną.

reklama
Do góry