reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

sliczne te lozeczka, az sie chyba przejde do piwnicy i poszukam naszego, zeby obejrzec czy zyje jeszcze w ogole i ewentualnie wypiore.

Trafilam na bloga laski, ktora zrobila taka recenzje, wrecz dokumentacje ze szczegolowymi zdj tego wozka Carera, ze juz nie mam najmniejszych zludzen, ze go kupimy :) Tylko okazuje sie, ze jest juz w tej chwili 5 modeli i ofc zglupialam, bo roznia sie wygladem tz bardziej kolorystyka, ale tez drobnymi szczegolami technicznymi tylko nie wiem jakimi, bo nigdzie nie ma porownywarki, wiec jak bede miala szczescie to dorwe gdzies w sklepie chpociaz 2-3 modele,a jak nie to czeka mnie przekopanie netu. No i polowanie na uzywke.

reklama
dziewczyny a czy wózki z kołami nie pompowanymi nie są lepsze?
mam problem bo wszystkie ktore mi sie podobaja maja pompowane :no:

no wiem , wiem ale ciezko wybrac zwlaszcza, ze wozek bedzie kupowany w Polsce a jestemy za granica wiec boje sie, ze w razie czego zostaniemy bez wozeczka :growl:

sierpniowka ja bym pompowanych nie kupila o wiele bardziej pasuja mi piankowe... jesli mieszkasz w miescie i masz zamiar jezdzic zaczej po chodnikach a nie dziurach w lasach to na twoim miejscu kupilabym piankowe...pompowane sa dobre na wieś...nierowna nawierzchnie

ja tez wole pompowane, miala przy 1 wozku i w miescie sparwdzily sie rewelacyjnie, super sie podbijaly na kraweznikach, nawet takich wysokich, mieciutko sunely wrecz po kazdej nawierzchni i dziecko nie odczuwa tez az tak jazdy, bo jednak amortyzuja, tyle, ze dodaja troche do wagi wozka, ale tez bez przesady

reklama
Do góry