reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
u nas ju kolejnz raz super sprawdziła się metoda blw, od samego początku tzn. od samodzielnego siedzenia dawałam dzieciom wszystko na tacy, żadne mielone niedobre papki tylko drobniutko pokrojone jedzenie w kawałkach, wersja obiadowa podobna do naszej tylko bez przypraw i smażenia. Nasz najmłodszy je wszystko ( no ma kilka rzeczy których nie lubi) od skończonego roku je sam sztućcami, zajada łyżką zupy itd. nigdy go nie musiałam karmić. Moje drugie dziecko jest niejadkiem, od małego dostawała słoiczki albo zmielone papki i chyba nie wyrobiła sobie dobrze smaku i upodobania do różnych potraw bo jak stwierdzić co się lubi a co nie kiedy wszystko jest zmiskowane w każdym bądź razie jak wyrosła z papek nic jej nie smakowało, zostało jej kilka rzeczy które lubi a ma już 11 lat prawie , niejadek to utrapienie naprawdę.
dobrze posluchac doswiadczonej mamay- dzikeujeu nas ju kolejnz raz super sprawdziła się metoda blw, od samego początku tzn. od samodzielnego siedzenia dawałam dzieciom wszystko na tacy, żadne mielone niedobre papki tylko drobniutko pokrojone jedzenie w kawałkach, wersja obiadowa podobna do naszej tylko bez przypraw i smażenia. Nasz najmłodszy je wszystko ( no ma kilka rzeczy których nie lubi) od skończonego roku je sam sztućcami, zajada łyżką zupy itd. nigdy go nie musiałam karmić. Moje drugie dziecko jest niejadkiem, od małego dostawała słoiczki albo zmielone papki i chyba nie wyrobiła sobie dobrze smaku i upodobania do różnych potraw bo jak stwierdzić co się lubi a co nie kiedy wszystko jest zmiskowane w każdym bądź razie jak wyrosła z papek nic jej nie smakowało, zostało jej kilka rzeczy które lubi a ma już 11 lat prawie , niejadek to utrapienie naprawdę.
okasia
Przedstawiam najgłośniejszy wózek roku Nuna Pepp Luxx
Dziś na spacerze zidentyfikowałam dziada Od dwóch lat wybudza o 6:15 całe osiedle. Terkot jest porównywalny do słabej jakości walizki ciągniętej po kostce brukowej. W sklepach omijać z daleka!
Dziś na spacerze zidentyfikowałam dziada Od dwóch lat wybudza o 6:15 całe osiedle. Terkot jest porównywalny do słabej jakości walizki ciągniętej po kostce brukowej. W sklepach omijać z daleka!
niunia102
Kochana rozbawilas mnie :-)Przedstawiam najgłośniejszy wózek roku Nuna Pepp Luxx
Asiunia1988
Ja przy córce przypadkowo natknęłam sie na firmę MAM i jestem bardzo zadowolona z zakupu każdego ich produktu Także poczytajcie sobie opinie.
Link do: MAM BABY, butelka Anti-Colic, ze smoczkiem, 0m+, samosterylizująca, 260ml + SMOCZEK MAM - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
To akurat duża ale są mniejsze, nie zawierają Bisofenolu, mają odkręcany dół przez co łatwo się myją, i posiadają funkcję samosterylizacji a najważniejsze, że dziecko podczas picia nie łyka powietrza bo jest tak skonstruowana, że nawet słychać jak sobie wychodzi podczas picia.
Link do: MAM BABY, butelka Anti-Colic, ze smoczkiem, 0m+, samosterylizująca, 260ml + SMOCZEK MAM - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
To akurat duża ale są mniejsze, nie zawierają Bisofenolu, mają odkręcany dół przez co łatwo się myją, i posiadają funkcję samosterylizacji a najważniejsze, że dziecko podczas picia nie łyka powietrza bo jest tak skonstruowana, że nawet słychać jak sobie wychodzi podczas picia.
Mam pytanie czy ktoraś z was rozwarza zakup łóżeczka turystycznego plus porządny matercyk zamiast tradycyjnego naoglądałam się tego tyle że sama nie wiem co wybrać turystyczne łóżeczka na pewno się przyda na wyjazdy więc może nie warto dwa razy wydawać
reklama
okasia
Już po zakupach, a w zasadzie po zwiadach, bo kupić za wiele się nie udało. W kwestii wózków nic nowego. Żeby zobaczyć na żywo wszystkie modele, którymi jestem zainteresowana pewnie trzeba będzie zwiedzić pół województwa :/
Ok, żeby milej się oglądało wstawię zdjęcia zdobyczy.
Pierwsza i najważniejsza - Komoda. Do tego dokupiłam przegródki do szuflady, co pozwoli posegregować rzeczy.
A skoro jest już w czym przechowywać to i śpiworek wpadł do koszyka.
Przy czym muszę zaznaczyć, że trafiłam na promocję. Cena regularna to 49,99 zł a dziś w Ikei kupiłam go za 19,99. I szczerze uważam, że to powinna być jego cena regularna. Jakość nie powala niestety.
Krokodylek na razie dla mamy żeby była mniej wywrotna pod prysznicem, ale myślę, że synkowi też się spodoba.
Kurka - poduszka do karmienia. Przyznam, że wcześniej chciałam kupić najzwyklejszego rogala, ale jak zobaczyłam śliczną kurkę i ją do siebie przymierzyłam to musiała być moja. Cieszy mnie to, że jak skończy służyć jako pomoc do karmienia to bez obciachu będzie mogła służyć jako przytulanka. Jest naprawdę urocza.
I na otarcie łez po nieudanych zakupach znalazłam body.
Niestety załapałam się na samą końcówkę wyprzedaży i z małych rozmiarów znalazłam tylko taki wzór. A były przepiękne i po ...7 zł, więc boli bardzo :/
Widziałam dziś przepiękne pamiątkowe albumy dziecka, ale niestety póki płeć nie jest potwierdzona to muszę się wstrzymać z bólami. Na szczęście sporo mi się porozjaśniało, z wielu rzeczy zrezygnowałam. W poniedziałek zamówię jeszcze kilka rzeczy przez internet, już bardziej świadomie
Ok, żeby milej się oglądało wstawię zdjęcia zdobyczy.
Pierwsza i najważniejsza - Komoda. Do tego dokupiłam przegródki do szuflady, co pozwoli posegregować rzeczy.
A skoro jest już w czym przechowywać to i śpiworek wpadł do koszyka.
Przy czym muszę zaznaczyć, że trafiłam na promocję. Cena regularna to 49,99 zł a dziś w Ikei kupiłam go za 19,99. I szczerze uważam, że to powinna być jego cena regularna. Jakość nie powala niestety.
Krokodylek na razie dla mamy żeby była mniej wywrotna pod prysznicem, ale myślę, że synkowi też się spodoba.
Kurka - poduszka do karmienia. Przyznam, że wcześniej chciałam kupić najzwyklejszego rogala, ale jak zobaczyłam śliczną kurkę i ją do siebie przymierzyłam to musiała być moja. Cieszy mnie to, że jak skończy służyć jako pomoc do karmienia to bez obciachu będzie mogła służyć jako przytulanka. Jest naprawdę urocza.
I na otarcie łez po nieudanych zakupach znalazłam body.
Niestety załapałam się na samą końcówkę wyprzedaży i z małych rozmiarów znalazłam tylko taki wzór. A były przepiękne i po ...7 zł, więc boli bardzo :/
Widziałam dziś przepiękne pamiątkowe albumy dziecka, ale niestety póki płeć nie jest potwierdzona to muszę się wstrzymać z bólami. Na szczęście sporo mi się porozjaśniało, z wielu rzeczy zrezygnowałam. W poniedziałek zamówię jeszcze kilka rzeczy przez internet, już bardziej świadomie
Załączniki