reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
ja dokladnie taka bede zamawiala
ikea-skoghall-diy.jpg

Załączniki

• ikea-skoghall-diy.jpg
    ikea-skoghall-diy.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 92
okasia ja poprosze wiecej taki recenzji wozkow i nie tylko :) komoda boska

ja mam podgrzewacz po malym, butelek nigdy nie sterylizowalam, wrzatkiem czasem przelecialam, nad szklanymi tez sie zastanawiam, ale nie mialam jeszcze zadnej w lapce. Lozeczko turystyczne mamy do tego materac gryczany i styka. Dzis w dzien dobry tvn byly omawiane wozki, ale za pozno obejrzalam, ale dowiedzialam sie, zeby uwazac przy zakupie uzywki, bo moze byc zagrzybiona np. Nigdy o tym nie pomyslalam hmm

@okasia super recenzja! Ja w ten weekend mam zrobić zamówienie co chce dla synka z Anglii. siostra przyjeżdża na święta a mieszka w Londynie więc jest okazja :-) a ktoras z dziewczyn chwalila ciuszki z georga więc na pewno o nich nie zapomnę :-)

Co do uzywanego wozka to słyszałam o zagrzybieniu, White powiem Wam że koleżanka kupiła dwa miesiące temu uwywke za którą zapłaciła ok 400 zł za 3w1 i w życiu bym nie powiedziała że jest używany! Super trafiła!

Ja przy córce przypadkowo natknęłam sie na firmę MAM i jestem bardzo zadowolona z zakupu każdego ich produktu :) Także poczytajcie sobie opinie.
Link do: MAM BABY, butelka Anti-Colic, ze smoczkiem, 0m+, samosterylizująca, 260ml + SMOCZEK MAM - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
To akurat duża ale są mniejsze, nie zawierają Bisofenolu, mają odkręcany dół przez co łatwo się myją, i posiadają funkcję samosterylizacji a najważniejsze, że dziecko podczas picia nie łyka powietrza bo jest tak skonstruowana, że nawet słychać jak sobie wychodzi podczas picia.

tak tak ja też jestem za MAM, firma jeszcze mało znana wiem bo w sklepie też mamy stojaczek, ale przekonują mnie ich butelki i smoczki, także zaczniemy od MAM i zobaczymy czy szkrabek zaakceptuje ;)

Aniab firma faktycznie mało znana ale bardzo akceptowana przez dzieci. Nie znam malucha który nie pokochałby butli albo smoka z tej firmy :) Cieszę się, że ktoś zna bo mają na prawdę rewelacyjne produkty :)
Okasia fajne rzeczy kupiłaś, widzę,że już wpadłaś w szał zakupów :)
Niebawem będzie pewnie coraz więcej takich postów.
Koleżanka wysłała mi link do strony z przedmiotami pewnej kobiety na OLX która sprzedaje nowe markowe rzeczy, nieużywane, po swoich dzieciach. Pewnie za dużo kupowała i zostały :) Jak potwierdzimy płeć może skuszę się na coś :)

Heromina, ja bardzo chętnie będę się dzieliła wrażeniami. Wózek to spory zakup i trzeba wybrać w miarę świadomie. A co do ddtvn, to niestety nie oglądałam wczorajszego odcinka, ale kiedyś pani gadżet pokazywała wózki i recenzowała. Niestety ceny tych wózków zaczynały się od 3,5tys. zł :/

Asiunia, nie da się ukryć, że u mnie szał zapoczątkowany. Trochę jeszcze mąż mnie pilnuje. Obawiam wcześniejszego rozwiązania, dlatego do czerwca chciałabym mieć już wszystko skompletowane. No i chciałam zakupy rozplanować tak żeby w każdym miesiącu zakupić coś z listy. Może dzięki temu mniej odczujemy to finansowo.

Wczoraj rezerwowałam przez internet używane ciuszki. Zresztą muszę tu o tym napisać, bo inicjatywa jest super. Pani założyła ciucholand i przy każdej dostawie wrzuca na fb zdjęcia ciuszków, można je rezerwować, a jak w sobotę się nie sprzedadzą w sklepie stacjonarnym to można je nabyć drogą kupna :) Możliwy odbiór osobisty w Łodzi lub wysyłka. Link do: So Sweet - używane ubranka dziecięce Polecam bo ciuszki wyglądają bardzo przyzwoicie i są sprzedawane za grosze.

reklama
Aaaa podzielę się jeszcze moją mądrością nabytą. Zamierzałam kupić proste łóżeczko z szufladą i byłam zachwycona swoim pomysłem, ale wczoraj zrozumiałam, że szuflada spowinowacona z łóżeczkiem to zły pomysł.
5jpg_sphxahx.jpg

Tutaj widać dlaczego. tzn. na półka/plandeka, która przykrywa szufladę kurzy się niemiłosiernie, a dostęp do niej żeby posprzątać jest bardzo utrudniony. W tym łóżeczku przerwy miedzy szczebelkami są w miarę ok, ale przy łóżeczkach gęściej oszczebelkowanych jest to spory problem :/ Poza tym niestety ta plandeka nie przykrywa szczelnie szuflady, więc i tam zbiera się kurz :/

Do góry