reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

a dostałam ciuszki i prałam jak leci. Poprasowałam przy okazji z córką miałam do 68 przygotowane i byłam szczęśliwa że tyle zrobiłam bo było łatwiej mi później.

reklama
Wreszcie mamy fotelik :-D co do prania to niby coś ogarnięte, ale podchodzę do tego jak pies do jeża. Zabrać się za to porządnie nie mogę, zawsze odłożenie tego na jutro jest bardziej atrakcyjne :p

Załączniki

• 20160705_200831.jpg
    20160705_200831.jpg
    444 KB · Wyświetleń: 125
Ja tez mam do 68 rozmiary poprane i poprasowane . Reszta strych bo podobnie jak u papercut nie ma gdzie trzymać. Jutro bede prasować białe oraz tetry i gotowa!!!

Ignaś 35 tc [emoji173]

Hehe ja tak zaczęłam pędzić bo mąż pojechał i się zaczęłam stresować. Wiecie żeby nie było że musi nagle szybko jechać bo rodze a w domu nic nie zrobione. Do piątku będę już całkowicie gotowa ale gdyby Mik nie jechał to bym była pewnie w lesie.

Ignaś 35 tc [emoji173]

mi to koleżanka nagadała że wg usg mam taką różnice, że duży brzuch. Potem upały i powiedziała że ona już ma wszystko zrobione to stwierdziłam że ja w lesie i muszę się wziąć Ona też ma na sierpnia termin na 21 :)

azamamew ja kupiłam taką przytulankę jak na zdjęciu :D Synek ma tygryska z tej samej firmy i jest niezniszczalny. A komplecik do wózka śliczny też masz :)

Załączniki

• teddykompaniet-diinglisar-zajac-maskotka-30-5-cm-b-iext11136206.jpg
    teddykompaniet-diinglisar-zajac-maskotka-30-5-cm-b-iext11136206.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 110
a ja dopiero dziś zaczęłam prac, muszę się szybko uwinac ze wszystkim, a jeszcze jesteśmy nie do końca przeprowadzeni podziwiam Was, że już macie tyle zrobione

reklama
Do góry