magica
Zaciekawiona BB
Kochana to byl 38 tc ale teraz wierze ze bedzie wszystko w porzadku pomalu zaczynam sie schizowac i zastanawiam sie czy nie zaczac chodzic do lekarza co 2-3 tygodnie
Wydawało mi się ze kojarzę twojego nicka, teraz sobie przypominam. Współczuję kochana twoich przejść, wiem jak musi tobie być ciężko. I tak długo wytrzymujesz . U mnie pierwsza ciaza co prawda zakończyła się w 24tc, ale z córcią to przez całą ciążę co 2 max 3 tygodnie chodziłam na wizyty, bo inaczej panikowałam i nie potrafiłam normalnie funkcjonować. Ale to też była ciąża z przygodami. Teraz chodzę raz w miesiącu i nie mam z tym żadnego problemu, ale to pewnie dlatego, że mam już jeden mały cud w domu.
Dziewczyny pisałaś cie o karuzelkach. Przy córeczce dostalam taką plastikową z babyono, pozytywna była straszna, głośna, szybka do tego całość przeszkadzała mi przy wkładaniu małej do łóżeczka, bo trochę miejsca zajmował przewijak - miałam taki nakładany na łóżeczko. Tym razem na początek zrobiłam swoją czarno białą wykorzystując mocowanie starej karuzeli, a potem dokupię jeszcze tą z Ikei, bo też mi się podoba. Mamy grającego misia więc z pozytywki zrezygnuje.
Maty kupować nie planuję. Może kupimy drewniany stojak leka z zabawkami z Ikei. Link do: LEKA Stojak z zabawkami, brzoza, wielobarwny - - - IKEA
Widziałam jego fajne przeróbki w sieci (oczywiście czarno biale. Właśnie sprawdziłam na stronie że do 1 czerwca z karta ikea famili są promocje na zabawki dziecięce.