reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki i cale szalenstwo zakupowe

reklama
Ja odpuscilam detektor. Moja gin powiedziała , że skoro ja panikuje to jak nie znajdę tętna to już w ogóle będę szaleć :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupilam ze wzgledu na to ze bede sie bala zeby sie nie powtórzył przypadek z poprzedniej ciazy :-) i sobie co kilka dni slucham a pod koniec ciazy bede sluchac cidziennie :-) tez mialam na poczatku problem ze znalezieniem ale pare razy i juz ma sie wprawe:-) nie ma sie co marywic ze sie szuka pol godziny kwestia psychiki wiadomo my nie mamy przeszkolenia a jak sie znajdzie to sie slucha najpiekniejszego dźwięku w życiu:-)

Niunia może pytanie nie na miejscu i mało dyskretne kochana i mam nadzieje, że nie uraze Ciebie ale w którym Tygodniu ? Nie chodzi o ciekawość ale tyle teraz słyszę o takich przypadkach.... trochę się boję po prostu.

Niunia może pytanie nie na miejscu i mało dyskretne kochana i mam nadzieje, że nie uraze Ciebie ale w którym Tygodniu ? Nie chodzi o ciekawość ale tyle teraz słyszę o takich przypadkach.... trochę się boję po prostu.

Kochana to byl 38 tc ale teraz wierze ze bedzie wszystko w porzadku pomalu zaczynam sie schizowac i zastanawiam sie czy nie zaczac chodzic do lekarza co 2-3 tygodnie

reklama
niunia a ktory to tc? ja juz mam planowo co 3tyg

kurcze straszna historia, nie umiem sobie tego wyobrazic nawet.. na poczatku myslalam, ze byle do 12tyg i juz ciaza bedzie pewniakiem i na pewno wszystko bedzie ok a tu im dalej w las tym wiecej martwienia sie i strata bardziej bolesna, bo dzidzia bardziej rzeczywista..

oby bylo jak mamakulka i sierpniowa mowia i u kazdej bedzie happy end

Do góry