reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Kasia - kuchnia rewelacja :-)
My to chcielibysmy chyba konika na biegunach, moze ciastoline i farby do malowania rekami w zestawie lub laptopa zabawkowego :zawstydzona/y: Ola ma juz swoja myszke i klawiature ;-) i straaaasznie rwie sie do mojego kompa :sorry: np takiego SUPER LAPTOP DWUJĘZYCZNY 30 PROGRAMÓW #24636# (803271413) - Aukcje internetowe Allegro
Myslicie ze to przegiecie juz w tym wieku? Bo mam strasznie mieszane uczucia...
a tu jest taki od 12 miesiecy...
MÓJ PIERWSZY LAPTOP, KOMPUTER - OD 12 m-cy (814371544) - Aukcje internetowe Allegro

fajne te komputerki :tak: Dobrusia uwielbia pisać na naszym, nawet wie gdzie enterek ;-) nie jest to głupi pomysł na prezent, ale to duzo zależy od dziecka, Dobrusia raczej by przy nim nie usiedziała, może gdzies za rok ;-)

o ciastolina, warto pomysleć :tak:

reklama
Joasiek, ja myslę, że laptopik, to nie przegięcie, ale na pewno o wiele więcej na nim skorzysta, jak go kupisz za rok po d choinkę.:tak:

My mamy dobrze, bo jeszcze w luxemburgu kupiliśmy dwa duże zestawy lego basic (same proste klocki) i chłopcy będa mieli pod choinkę. Dla Stasia bardziej pasuje lego Duplo, ale tak przynajmniej nie bedzie, ze ktorys ma lepsze. Z reszta Duplo mamy po Wojtku i Stas sie pieknie nim bawi - polecam jako prezent.

Moja Weronika dostała parę lat temu laptopa i nawet się nim bawiła ale była starsza , miała z resztą odpowiedni do wieku. Nie wiem jakby Ola się bawiła takim dostosowanym dla 2 latków . Na razie to łapie za długopisy i maluje ukradkiem po ścianach :wściekła/y:
Zestaw do srzątania super , Ola też łapie za ściery

Podoba mi sie pomysl-laptopik:tak:
zestaw do sprzatania super-duper:tak:
klocki sa zawsze na topie:tak:

Ja napewno kupie namiot lub taki domek,gdzie sa okienka i drzwi,mozna go tez wstawic na lato do ogrodu:tak:moja mama kupi MArysi zestaw do rysowania/malowania,aaaa spodobal mi sie pamysl z tym stoliczkiem,fajna sprawa:tak:

Martus kiedys pytalas o rozmiar zimowych butow,ja napewno kupie rozmiar wieksze!

Jesli chodzi o laptopa,to Maja niedawno dostala taki od 4 lat-jak dla mnie to byla duza przesada,Maja tylko naciskala co popadnie i nie korzystala z prawdziwych funkcji.Schowalismy go na za pare lat.
Kuchnia,zestaw dla sprzataczki-super:-)Maja tez lubi pomagac w sprzataniu,zwlaszcza w wycieraniu lawy,podlog;-)

Mój Bart też lubi sprzątać, zwłaszcza jak coś rozleje to biegnie po szmatkę do kuchni i ściera :-D i powiem Wam że dosyć częto coś rozlewa :-);-) a no i jak mama wiesza pranie to Bartuś przynosi mi po jednej rzeczy z łóżka :tak:a ja ściągamy pranie to mama siedzi na łóżku, a Bart ściąga z suszarki i mi przynosi, ja mam wtedy czas na składanie rzeczy ;-)

A ja dzisiaj znów zahaczyłam o ciuszek, bo przecena 50% i prawie na samym wierzchu znalazłam
spodnie h&m prawie jak nówki :tak: (4,5zł), ciepły golfik, tylko na łokciach ma trochę kuleczek, kilka minut i po sprawie, a poza tym tez w świetnym stanie (4zł) i jeszcze rozpinany sweterek topolino z filcowymi aplikacjami, tez jak nowy (4zł) :-) była jeszcze kurteczka zimowa fioletowa, z wierzchu ok, ale polarek w środku mocno "skulany", ale chyba jutro pójdę jeszcze raz obejrzeć, czy nie dałoby sie usunąć, bo śliczna była i tylko 6 zł :szok: (czasami mam wrażenie, że babeczki nie potrafią wyceniać tych ciuszków, bo tyle co mają h&m za grosze, a jakieś szmaty z innymi metkami za sporą kaskę, no ale ja tam ich nie mam zamiaru uświadamiać, dopóki idzie wygrzebać takie ciuszki ;-))

reklama
Do góry