reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dziewczyny, a dla mnie te lalki to przesada!
Kiedyś ogladałam program o kobietach, które
zamiast swoich dzieci niańczyły takie lalki! Okropne!
Jeździły z nimi na spacer, karmiły,
przewijały i mówiły, że wolą mieć takie cudo
bo nie płacze, nigdy nie dorośnie, a jak się znudzi można
ją odłożyć na półkę.

reklama
Dziewczyny, a dla mnie te lalki to przesada!
Kiedyś ogladałam program o kobietach, które
zamiast swoich dzieci niańczyły takie lalki! Okropne!
Jeździły z nimi na spacer, karmiły,
przewijały i mówiły, że wolą mieć takie cudo
bo nie płacze, nigdy nie dorośnie, a jak się znudzi można
ją odłożyć na półkę
.
:szok::szok::szok:

Fajne te lalki, wyglądają bardzo realistycznie :tak: i pewnie dla wieu dziewczynek to szczyt marzeń, ja jednak 1000zł za lalke w życiu bym nie dała :sorry: Dobrusia jest maniaczką wszelkiego rozdzaju duzych autek, traktorów itp., ma to chyba po mamusi :cool2:

Ja jak zobaczylam pierwszy raz przed chwila te laleczki to az sie przestraszylam,ale ogladalam 2 i 3 raz i juz jest oki,rozumiem dziewczynki,ktore chca miec takie lale,ale cena mnie powalila na kolana

Agus,gus,gus wspanialy prezent dostal Kubus,echh mi sie tez taki stoliczek marzy dla Marysi,wujek powiedzial,ze pomysli:-pa powiedz czy ta lampka naprawde swieci???

Takie krzeselko-uczydelko ma moja maja,dostala na roczej od mojej mamy.lamka swieci w roznych kolorach i glos zawsze mowi jaki to kolor.Jest kilka melodyjek,piosenka z cyframi,z alfabetem....Fajne.

Ja tymi lalkami tez sie przerazilam,ze sa az tak podobne do prawdziwych noworodkow.i mysle,ze starsze dziewczynki bardziej docenilyby jakosc tych lalek.

Mamoot fajna stronka:tak:

Ja w dalszym ciuagu mysle o namiocie do Marysi pokoju i stolik i krzeselo to jest to czego potrzebujemy,Marys ciagle rysuje,teraz ja sadzam w krzeselku do karmienia

reklama
Do góry