reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Kasia - kuchnia rewelacja :-)
My to chcielibysmy chyba konika na biegunach, moze ciastoline i farby do malowania rekami w zestawie lub laptopa zabawkowego :zawstydzona/y: Ola ma juz swoja myszke i klawiature ;-) i straaaasznie rwie sie do mojego kompa :sorry: np takiego SUPER LAPTOP DWUJĘZYCZNY 30 PROGRAMÓW #24636# (803271413) - Aukcje internetowe Allegro
Myslicie ze to przegiecie juz w tym wieku? Bo mam strasznie mieszane uczucia...
a tu jest taki od 12 miesiecy...
MÓJ PIERWSZY LAPTOP, KOMPUTER - OD 12 m-cy (814371544) - Aukcje internetowe Allegro

fajne te komputerki :tak: Dobrusia uwielbia pisać na naszym, nawet wie gdzie enterek ;-) nie jest to głupi pomysł na prezent, ale to duzo zależy od dziecka, Dobrusia raczej by przy nim nie usiedziała, może gdzies za rok ;-)

o ciastolina, warto pomysleć :tak:

reklama
Joasiek, ja myslę, że laptopik, to nie przegięcie, ale na pewno o wiele więcej na nim skorzysta, jak go kupisz za rok po d choinkę.:tak:

My mamy dobrze, bo jeszcze w luxemburgu kupiliśmy dwa duże zestawy lego basic (same proste klocki) i chłopcy będa mieli pod choinkę. Dla Stasia bardziej pasuje lego Duplo, ale tak przynajmniej nie bedzie, ze ktorys ma lepsze. Z reszta Duplo mamy po Wojtku i Stas sie pieknie nim bawi - polecam jako prezent.

Moja Weronika dostała parę lat temu laptopa i nawet się nim bawiła ale była starsza , miała z resztą odpowiedni do wieku. Nie wiem jakby Ola się bawiła takim dostosowanym dla 2 latków . Na razie to łapie za długopisy i maluje ukradkiem po ścianach :wściekła/y:
Zestaw do srzątania super , Ola też łapie za ściery

Podoba mi sie pomysl-laptopik:tak:
zestaw do sprzatania super-duper:tak:
klocki sa zawsze na topie:tak:

Ja napewno kupie namiot lub taki domek,gdzie sa okienka i drzwi,mozna go tez wstawic na lato do ogrodu:tak:moja mama kupi MArysi zestaw do rysowania/malowania,aaaa spodobal mi sie pamysl z tym stoliczkiem,fajna sprawa:tak:

Martus kiedys pytalas o rozmiar zimowych butow,ja napewno kupie rozmiar wieksze!

Jesli chodzi o laptopa,to Maja niedawno dostala taki od 4 lat-jak dla mnie to byla duza przesada,Maja tylko naciskala co popadnie i nie korzystala z prawdziwych funkcji.Schowalismy go na za pare lat.
Kuchnia,zestaw dla sprzataczki-super:-)Maja tez lubi pomagac w sprzataniu,zwlaszcza w wycieraniu lawy,podlog;-)

Mój Bart też lubi sprzątać, zwłaszcza jak coś rozleje to biegnie po szmatkę do kuchni i ściera :-D i powiem Wam że dosyć częto coś rozlewa :-);-) a no i jak mama wiesza pranie to Bartuś przynosi mi po jednej rzeczy z łóżka :tak:a ja ściągamy pranie to mama siedzi na łóżku, a Bart ściąga z suszarki i mi przynosi, ja mam wtedy czas na składanie rzeczy ;-)

A ja dzisiaj znów zahaczyłam o ciuszek, bo przecena 50% i prawie na samym wierzchu znalazłam
spodnie h&m prawie jak nówki :tak: (4,5zł), ciepły golfik, tylko na łokciach ma trochę kuleczek, kilka minut i po sprawie, a poza tym tez w świetnym stanie (4zł) i jeszcze rozpinany sweterek topolino z filcowymi aplikacjami, tez jak nowy (4zł) :-) była jeszcze kurteczka zimowa fioletowa, z wierzchu ok, ale polarek w środku mocno "skulany", ale chyba jutro pójdę jeszcze raz obejrzeć, czy nie dałoby sie usunąć, bo śliczna była i tylko 6 zł :szok: (czasami mam wrażenie, że babeczki nie potrafią wyceniać tych ciuszków, bo tyle co mają h&m za grosze, a jakieś szmaty z innymi metkami za sporą kaskę, no ale ja tam ich nie mam zamiaru uświadamiać, dopóki idzie wygrzebać takie ciuszki ;-))

reklama
Do góry