reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Marta śliczne ciuszki szczególnie ten golfik - uwielbiam paseczki i kolory ;-) a ceny :szok: u nas baaardzo się cenią nawet jak na ciuszki - spodnie 10 zł, sweter 14 zł dobrze, że na rynek przyjeżdża babeczka któa sprowadza ciuszki z Angli i ostatnio upolowałam sweter cieplusi za 8 zeta ;-)

Mata ale ładne ubranka upolowałaś!

Ja mam już dla dzieci prezenty.
Wszystkie zrobiłam na allegro ale już parę miesięcy temu bo teraz przed gwiazdką to wiadomo jakie ceny, i tak dla Filipka mam wielki traktor rolly junior z łychą ale używany kosztował mnie z przesyłką 130 zł i jest prawie jak nowy,(wy nie wiecie ale z Filipa to zapalony rolnik jest:-Dcałe lato woziłam go na podobnym traktorku u sąsiadów)Eryka dostanie lalke reborn o której marzy od dwóch lat,wylicytowałam ją na allegro latem, kiedyś wstawie fotkę bo ona wygląda jak żywe niemowlę i tak pachnie jak dziecko po kąpieli, jak ją przysłali to sama ją troszkę nosiłam:zawstydzona/y:;-)

reklama
Marta super ciuszki:-):-):tak::tak:

Julia widzę, że wcześniej pomyślałaś o prezentach. Ja to jak zwykle pewnie w ostatniej chwili coś kupię.
A te lalki reborn oglądałąm kiedyś na allegro. Są cudowne i sama chętnie bym kupiła:-D:-D I koniecznie wklej zdjęcie chętnie obejrzę to cudo
Marlenko te laleczki wyglądają mniej więcej tak są rózne różniste do wyboru do koloru;-)a rozpiętość cenowa też ogromna.
Noworodek Reborn jak prawdziwe dziecko UNIKAT ! (817666408) - Aukcje internetowe Allegro

Baby*Tessa*z brzuszkiem*S.Bos*USA Reborn (827518608) - Aukcje internetowe Allegro

A Kuba dostał od mojego brata a swojego chrzestnego na Mikołaja i Gwiazdkę
Krzesełko uczydełko FP I jak narazie robi u niego furrorę chociaż i tak jest na drugim miejscu po autkach
KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE PO POLSKU od SS (816176641) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry