reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Marta śliczne ciuszki szczególnie ten golfik - uwielbiam paseczki i kolory ;-) a ceny :szok: u nas baaardzo się cenią nawet jak na ciuszki - spodnie 10 zł, sweter 14 zł dobrze, że na rynek przyjeżdża babeczka któa sprowadza ciuszki z Angli i ostatnio upolowałam sweter cieplusi za 8 zeta ;-)

Mata ale ładne ubranka upolowałaś!

Ja mam już dla dzieci prezenty.
Wszystkie zrobiłam na allegro ale już parę miesięcy temu bo teraz przed gwiazdką to wiadomo jakie ceny, i tak dla Filipka mam wielki traktor rolly junior z łychą ale używany kosztował mnie z przesyłką 130 zł i jest prawie jak nowy,(wy nie wiecie ale z Filipa to zapalony rolnik jest:-Dcałe lato woziłam go na podobnym traktorku u sąsiadów)Eryka dostanie lalke reborn o której marzy od dwóch lat,wylicytowałam ją na allegro latem, kiedyś wstawie fotkę bo ona wygląda jak żywe niemowlę i tak pachnie jak dziecko po kąpieli, jak ją przysłali to sama ją troszkę nosiłam:zawstydzona/y:;-)

reklama
Marta super ciuszki:-):-):tak::tak:

Julia widzę, że wcześniej pomyślałaś o prezentach. Ja to jak zwykle pewnie w ostatniej chwili coś kupię.
A te lalki reborn oglądałąm kiedyś na allegro. Są cudowne i sama chętnie bym kupiła:-D:-D I koniecznie wklej zdjęcie chętnie obejrzę to cudo
Marlenko te laleczki wyglądają mniej więcej tak są rózne różniste do wyboru do koloru;-)a rozpiętość cenowa też ogromna.
Noworodek Reborn jak prawdziwe dziecko UNIKAT ! (817666408) - Aukcje internetowe Allegro

Baby*Tessa*z brzuszkiem*S.Bos*USA Reborn (827518608) - Aukcje internetowe Allegro

A Kuba dostał od mojego brata a swojego chrzestnego na Mikołaja i Gwiazdkę
Krzesełko uczydełko FP I jak narazie robi u niego furrorę chociaż i tak jest na drugim miejscu po autkach
KRZESEŁKO UCZYDEŁKO FISHER PRICE PO POLSKU od SS (816176641) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry