reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Patyk świetne zakupki i co do firmowych ciuszków to się zgodzę, że są nie do zdarcia (Dobrusia dostała po kuzynce fajne sztruksy i praktycznie ciągle w nich chodzi a dalej wyglądaja jak nowe :tak:), a polskie ubranka jedynie tych drogich firm są dobre, reszta to badziewie...

Ja mam pytanko odnośnie ciepłych butów na zimę, jeszcze mała smiga w półbutach, ale czasami już jest za zimno na nie... no i nie wiem jaki rozmiar jej wziąć, teraz ma butki 23 (ma troche luzu jeszcze), więc kozaczki 24 to chyba za małe będą (maja kozuszek w środku, a do tego jak dojdzie cieplejsza skarpetka czy rajtuzki... no i stópka ciągle rośnie...) ale czy takie 25-kajaki to nie będą za wielgachne :sorry:

Ja mam pytanko odnośnie ciepłych butów na zimę, jeszcze mała smiga w półbutach, ale czasami już jest za zimno na nie... no i nie wiem jaki rozmiar jej wziąć, teraz ma butki 23 (ma troche luzu jeszcze), więc kozaczki 24 to chyba za małe będą (maja kozuszek w środku, a do tego jak dojdzie cieplejsza skarpetka czy rajtuzki... no i stópka ciągle rośnie...) ale czy takie 25-kajaki to nie będą za wielgachne :sorry:

my mielismy 22 a teraz kupilismy zimowe 23 i wydaja mi sie duze :-p: zawstydzona/y:

Mata, wydaje mi się, że warto kupiś z 1 cm zapasu. Wtedy powinny wystarczyć aż do marca. Tak robiłam z Wojtkiem i zawsze się sprawdzało. My mamy zimowe 23.

reklama
Do góry